Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

AHIMSA/IKKE VOLD

Grundlaget for yoga
.
De filosofiske tekster ‘Yoga Sutras af Patanjali’. Udgør grundlaget for yoga. De giver os den væsentlige vejledning til at nå Samadhi, ”En tilstand af lyksalighed”. Sutras dækker, hvad der er kendt som “Otte Lemmer af Yoga”. Hvert del er et aspekt af stien til yoga, og tilbyder os vejledning inden for vores praksis, både på og uden for måtten
.
Ahimsa i Asana
.
Om du er nybegynder eller en erfaren yogi, er det nemt at føle sig frustreret, når den fysiske yoga praksis ikke udvikler sig ligeså hurtigt som vi kunne ønske.
.
Det er her Ahimsa kommer ind. Ahimsa hjælper os i vores vores yoga praksis, guider os til at slippe for at tænke negativt om vores krop, hjælper os til at acceptere os selv helt – uanset hvor stærke eller fleksible vi er i dette nu af vores praksis.
.
Ikke-vold i fysisk forstand betyder her, at vi ikke skubbe os selv ud over kanten, men selvfølgelig udfordrer os selv for at vokse og gro
.
At læne os ud over, den nogle gange skræmmende kant, men aldrig skubber os selv til det punkt hvor vi skader os selv fysisk og psykisk.
.
For hvem bekymrer sig i virkeligheden om, om vi kan sætte vores ben bag hovedet, eller holde en håndstand længe nok til at behage vores eget ego?
.
Ved at respektere vores grænser og lytte til vores krop, bliver vores praksis bæredygtige og en måde til virkelig at lære noget om os selv
.
Når vi holder op med at klamre os til de forventninger vi har om os selv, hvad vi “bør” være i stand til at gøre og kunne, stopper med at slå os slev i hoved og fylde os selv skadelige tanker, vil vores krop reagerer og begynde at samarbejde med os, og ikke imod os.
.
Vi kan åbne op for det faktum, at kroppen er på vej til frihed, ikke og mod vejspærring
.
?

Sorry, the comment form is closed at this time.