Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

FUCKING PERFEKT

 

Konkurrence… Er du træt af at konkurrerer.

Vores liv er nærmest blevet en konkurrence MOD os selv. Jeg skal være bedre, tyndere, pænere, mere succesfuld, den bedste veninde, bedre end naboen. Og ikke kun på hjemmefronten, men på jobbet, på facebook, til træning, i privatlivet. Hvor er der egentligt lige plads til at være dig og hvor kommer lykke ind i billedet?

Det siges at vi er den mest intelligente race, jeg tvivler, hvordan kan VI det intelligente menneske opfører os som grådige læmninger side om side mod afgrunden.

Nå ja, så det vel heller ikke værre, det ved jeg nu ikke. Vores børn og unge går ned med stress og udvikler angst.. Alle ser hvad der sker, ingen gør noget, ingen mærker efter. Ved DU egentlig hvor meget du i virkeligheden konkurrere mod dig selv……. Og kender du dig værd.

For lykke kommer ikke af bedre karakterer, højere status, større muskler, en glat pande eller en ny bil, ej heller bag den noget tågede facade af dit facebook eller instagram liv med filtrerede billeder af en smuk 45 årig uden en rynke at sporer ,på vej på drømme rejsen.

Nej lykke kommer indefra, herinde hvor lagene er pillet af løget, i kernen af dig. Herinde er du så pisse smuk, sårbar og rigtig. ”fuldstændig fucking perfekt”. Tør du hoppe ud af den evige konkurrence og vise hvem du egentlig er.

Min rejse startede i yogaens tegn og JA jeg er fucking perfekt på den helt uperfekte fantastiske måde. I ALDERSKONFLIGT, I TVIVL OM MIT VÆRD, I KAOS…… Men ikke længere i konkurrence.

 

Jeg er fan af det perfekte, altså det perfekte uperfekte, oprigtige, sårbare, morgengrimme, tossede, følelsesmæssige menneske, dig og mig.

 

Namaste og god weekend

Sorry, the comment form is closed at this time.