Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

Om Underground Yoga

Hvorfor Underground Yoga?

Lokalet ligger badet i sollys fra vinduerne der vender ud mod vandet. Det er ikke bare den afslappende atmosfære som rummet emmer af der får dig til at sætte tempoet ned… Det er duften af røgelse der tager dig tilbage til ”way back when” i Indiens land, de smilende ansigter og udsigten til at sætte din intention for de næste 90 minutters yogatime. Under yogatimen, som kun rummer max 11 personer, mærker du opmærksomhed, nærvær og ikke mindst at du her kan tage yoga derhen hvor du er lige nu.

Yoga for mig som undervisere, handler om at lære dig, at mærke din krop. At få dig fra hoved og ned i kroppen. At finde den perfekte stilling indefra, da det er her yogaen kommer fra. Det er vigtigt for mig at undervise fra mit hjerte og være tro mod det jeg mærker i mig. Derfor vil nogle timer være introverte, andre udadvente og fuld af sjov og ballade. "to teach from the heart".

 Jeg baserer alt min undervisning på at være tilstede for dig, derfor laver jeg for det meste, ikke selv de stillinger jeg guider dig ind i. At blive guidet verbalt hjælper dig til selv at mærke og vokse i de forskellige stillinger, at finde den perfekte stilling i den krop du er i lige nu.

Som uddannet og praktiserende thaiyoga massør, kender jeg vigtigheden af berøring. Derfor er ”hands on” en blid guidende hånd, en stor del af min undervisning. Det er fantastisk at se hvordan kroppen kan bevæge sig ind i en stilling, og ved kun den blideste berøring kan vokse i selv samme stilling med en helt ny oplevelse.

Yoga for mig er at leve fuldt ud, her hvor jeg nu engang er lige nu.

 

Hvem er jeg? 

En rejselysten globetrotter - Udadvendt livsnyder - Positiv yogaelsker - Top yoga alignment nørd - Smilende optimist - Madelskende grovæder - Meditations believer - Livsglad rødvins elsker med levevej som yogalærer og ThaiYogaMassør.

Her kom yoga ind i mit liv:

Da jeg pga en alvorlig skade i nakken besluttede mig om at tage en yoga uddannelse i Nepal, var det udelukkende for at heale min fysiske krop.

Min krop blev stærkere og "Ja "min skade er ikke længere at mærke, men jeg blev meget klogere end det. Jeg blev bevidst om kroppen holistisk, at alt i krop, sind og sjæl hænger sammen, som betydningen af "yoga" så smukt udtrykker, "unite". Jeg var ramt.

Da jeg kom hjem var jeg slet ikke færdig med at udvikle mig, så jeg tog meget hurtigt efter en uddannelse mere, en mere, en mere....

 • 400 timer/2 måneders traditionel yoga, Nepal

 • 200 timers RYT. Hamsa v. Simon Krohn og Soham.

 • 50 timers asana teknik, v.Simon Krohn og Soham.

 • 90 timers RYT børneyoga uddannelse, v. Emma Maria Vincent, Det lille Yogahus.

 • 150 timers RYT, Yin/Yang, v.David Lurey, Find balance.

 • 5 ugers MBSR mindfulness kursus.

 • Thaiyogamassage Uddannelse.

 • 30 timers overbygning restorative yoga. 

 • 50 timers yin yoga in Asia
 • Yoga Nidra
 • Retreats og workshops med bla Simon Park, sianna Sherman, Barbra Noh, Meghan Currie

 

 

Rejsen er ikke slut endnu, heldigvis ♥


Det siger medlemmerne

Jeg har været på yogaweekend

Jeg har været på yogaweekend med Ejsa. Hun er et af det mest givende, empatiske og smukke mennesker jeg har mødt. Og så er hun vanvittig dygtig og dedikeret til det hun laver. Det er mere end bare yoga. Det var en fuldendt oplevelse at være på yogaretreatet for ud over en masse skøn, og til tider udfordrende yoga, så var der også gode snakke og et menneskeligt møde med både alvor, omsorg og spas.
Smuk natur, dejlig strand med skønt tempereret vand😊 og et hyggeligt og indbydende sommerhus.

Charlotte Schledermann

Er netop hjemvendt fra en

Er netop hjemvendt fra en fantastisk weekend! ❤️ Mega hyggeligt sommerhus i smukke omgivelser, vi gik en lang tur på stranden og vinterbadede. Lækker mad og skønt selvskab, og ikke mindst fantastisk yoga guidet af Ejsa, som er en vidunderlig hjertevarm og dygtig yogalærer. Jeg vil anbefale alle at investere i dette retreat ❤️

Emma Malmquist

Jeg elsker ejsa yoga.Hun har

Jeg elsker Ejsas yoga. Hun har den bedste stemmeføring og de dejligste yinøvelser. Jeg er taknemmelig over at min krop kan lave de fleste øvelser – jeg er 76 år gammel og holder aldrig op med at dyrke yoga. Sommerhus retreat med søde yogier er super for krop og sjæl, og så glæder jeg mig til sommeryoga udendørs. Tak Ejsa, du er den bedste.

Lis Malmqvist kok

At tage på yoga retreat

At tage på yoga retreat weekend eller yoga ferie med Ejsa er så fantastisk. Ejsa er nok den mest opmærksomme og rumlige yoga lærer jeg har mødt. Alle kan deltage i hendes timer og alle føler sig meget velkomne. Er lige kommet hjem fra yoga retreat i Veddinge Bakker, og hvilken weekend 🙏. Masser af skøn yin yoga, og dejlige gåture i den danske natur, fordybelsen i yin på sådan en weekend,var helt ubeskriveligt. Med Ejsa som guide, opdager du ting i din krop som du ikke vidste var der. Min krop føles som om der er blevet åbnet for en vandhane, og vandet flyder gennem kroppen uden nogen som helst forhindringer ❤️❤️ Kan kun anbefales.

Trine Hvelplund

Helle Angel Brinkland

Underground-yoga og Ejsa er det mest fantastiske der er sket for mig, med slidgigt og PTSD var livet til tider lidt hårdt, men nu i dette fantastisk miljø fyldt med dygtighed og kærlighed er jeg som født på ny <3….og der findes de mest fantastiske yogier at grine og hygge med…..PRØV DET og ja udsigten fra Inipi er fantastisk tillige  Og Pernille som afløser er lige så fantastisk ♥ JEG ER FAN ♥.

Helle Angel Brinkland

Tina Jallov Assentoft

Udtalelse fra en yoga rejsende, Goa, Indien:

At rejse på yogaferie med Ejsa, er en fantastisk rejse. Ejsa er den mest rummelige yogalærer, jeg har mødt, hun møder alle yogier præcist hvor de er. Ejsa er en meget dygtig yogalærer, hun kan guide enhver yogi, så du får max ud af den krop, DU er udstyret med.

Jeg kan af hele mit hjerte anbefale Ejsa.

Tina Jallov Assentoft

Helle Vinther

Med et du møder Ejsa og prøver en yogatime i underground-yoga, bliver du positivt ramt.

Rammen er sat, det er autentisk.

Du bliver altid mødt af en glad, smilende, empatisk og hjertevarm Ejsa. Der er kredset om yoga lokalet med lys, gode dufte, inspirerende figurer og skøn musik. Ejsa er super inspirerende, yderst kompetent og støttende gennem undervisningen – altid top forberedt med nyt tema, varieret program til hver eneste time.

Kan varmt anbefale Underground-yoga

Helle Vinther

Tina Wulffeld

Ejsa går virkelig ind i de nye opdagelse og elementer hun lærer på sin vej og ved hvad hun har med at gøre. Jeg ved når hun tager nyt til sig, har hun helt styr på det. Fantastiske Ejsa. Derfor er det altid en oplevelse, at komme til hendes yoga timer. I love it. Jeg komme væk fra hverdagen, føler det lidt som at være der hvor yogaen kommer fra. Det spirituelle, duftene, omgivelserne og ikke mindst hendes stemme og måden hun guider timerne, på det helt perfekte flow af yoga.

Tina Wulffeld

Indsend udtalelse