Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

UDSOLGT – NEPAL EN ANDERLEDES YOGA REJSE – YOGA & OPLEVELSELS REJSE I NEPAL

3686
5

 

Nepal, Magi, Himalaya og yoga

Rejseudbyder: Underground yoga – ved Ejsa Andersen
Destination: Kathmandu valley Sankhu og Phokara Nepal
Afrejsedato fra Danmark til  Kathamndu 22 marts 2024
Hjemrejsedato 3 april 2024
Pris yoga og ophold fra: 11.000 kr
Kategori: Yoga og oplevelse
Yogaform: Hatha mix og yin yoga
Antal pladser: 14 | 5 pladser tilbage | Åben for booking
Tillades børn: Nej
Er rejsen røgfri: Nej
Er rejsen alkoholfri: JA, på Bamboo huts jord. Uden for Bamboo huts ,NEJ
Visum: Ja

Facebook gruppe 

Når du er tilmeldt og har betalt din rejse. Kan du melde dig ind i Facebook gruppe “Nepal en anderledes yoga rejser”

Flyrejse:
Afrejse fra København til Kathamndu D.22marts 2024 – Hjemrejse fra Nepal D.3 april 2024
Yoga programmet starter d.23 marts om aftenen.
Yoga programmet slutter 2 april
• Check-ind bamboo huts d.23 april
• Check-ud bamboo huts d.3 april

Et Yoga retreat er din unikke mulighed for at vende blikke indad, skifte scene fra gøren til at væren og bare være dig. Det er den ideelle måde at rejse på om du er alene eller har en med.

yogaferie i Nepal, påsken 2024. Daglig yoga, vegetarmad, vandretur i skønne Phokara, ayurvediske behandlinger, dampbad, sightseeing og ikke mindst den reneste himalayaiske luft.

Nepal Yoga Retreat, er til dig, som er til aktiv ferie, yoga, ro, vandreture og kultur på højeste plan. Pak kufferten, læg dit normale liv bag dig og tag med til denne skønne destination, der rummer en perfekt balance mellem yoga, indsigt, sightseeing, vandreture, kultur og udsigt over verdens tage.
En kombinationen af daglig Yoga og Nepals smukke kultur vil tillade dig at finde fundamentet under dine fødder igen, mærke dit hjerte, bruge dine sanser og give dig tid til at stresse ned i en hel anden dimension. OBS på rejsedage vil der være mindre eller ingen yoga.

Indkvartering på Nepal Yoga Retreat:
Vi skal bo på Nepal yoga reteat ejet af Dr. Chintermani, en højt renommeret yoga guru med over 15 års undervisning både i Nepal og Indien, han holder en Ph.D i yoga, en 2 års uddannelse fra Gurukul Kangri universitetet i Haridwar Indiensom.

23-29 marts
Retreatet ligger på Panchamahalaxmi templet jord i Sankhu lige under Nagarkot. Retreatet blev bygget i 2013 og tilbygget i 2021. Standart værelserne er lavet i bambus og er ren luksus på den nedkølede yogiske måde, de nye værelser er bygget i mere modernet stil. De fleste værelser har en fuldstændig bjergtagende udsigt. Skove, bjerge og templer omringer grunden og gør det nemt at sætte tempoet ned.

Der vil være mulighed for daglige ture på egen hånd, eller sammen eller med guide. Vi bor midt i lokalsamfundet, så det er ikke uvant at møde de lokale, husk dit namaste el namaska til hilsen, og vær ikke bleg for at takke ja til en kop chai og en sludder.
Tag turen til Bhaktapurs smukke gamle templer. Her finder du spændende gamle bygninger, shopping, restauranter, lækre kager, god kaffe og duften af røgelse og magi i luften. Besøg udsigtspunktet, Nagarkot, synet af Himalaya bjergkæden og mount everst vil tage puste fra dig, dette ligger ca 45 min fra Bambus Retreatet.
Indkvartering på Bamboo huts.
Værelserne har bad og toilet. Dobbeltværelse kan bookes, hvis I er to som tilmelder jer sammen, skal jeg vide dette ved tilmelding

29 marts -01 april
Pokhara 3 overnatninger på Guru hotel lakeside.
Pokhara er Nepals næststørste by med ca. 230 000 indbyggere. Byen har tidligere været et vigtigt punkt på handelsruten mellem Indien og Tibet. Idag er Pokhara startpunktet for trekkingturer i Himalaya, særligt den smukke Annapurna bjergkæde. Fra Pokhara har du således en fantastisk udsigt til 8 000 meter høje snedækkede bjerge.

Busturen til Phokara tager ca 7 timer. Vi vil undervejs stoppe et sted hvor vi kan få lidt at spise og drikke. Vi overnatter 3 nætter i Pokhara, her kan du browse rundt, shoppe, sidde ved søen, nyde udsigten over Anapurnas utrolige sneklædte bjerge og det observerer det pulserende liv. Efter en god nattesøvn, fortsætter vi til fods på en skøn vandretur i bjergene.

01 april – 03 april

Fra Pokhara vender vi næsen mod Sankhu til 2 overnatninger inden turen går hjem til Danmark. her er der igen regelmæssig yoga på programmet.

At rejse til Nepal:
Vær opmærksom på at Nepal ikke er luksus i sus og dus. Nepal et af de fattigste lande i Sydasien. Udfordringerne er blandt andet manglende investeringer, dårlig infrastruktur og ringe uddannelsesmuligheder. Hver dag forlader 1.800 unge mennesker Nepal for at arbejde i de arabiske golfstater. Alligevel er nepaleserne noget af det mest fantastisk folkefærd, jeg gennem mine mange rejser, har mødt. Smil, venlighed og nysgerrighed er nogle af de træk jeg vil beskrive dem med. Jeg blev forelsket, i lige præcist det, da jeg i 1998 landende i Kathmandu for første gang.
Nepal er et eventyr, tilbage til way back when, ældgamle templer og levermåder blandet med lækker kaffe, moderne vegetarmad og traditionel mad som Dal Baht. Man føler sig altid velkommen i Nepal, faktisk føler mange sig langt mere sikker her, end andre steder i verden. Dette skyldtes både Nepalesernes gæstfrihed og deres store taknemmelighed over for turister, som de ved, er nødvendige for landets økonomi.

Yogaundervisningen:
Der vil være yoga undervisning både morgen og sen eftermiddag. På udvalgte rejsedage/vandredage er der mindre eller ingen yoga. Den daglige undervisning vil være tilpasset så du kan deltage, om du er ny eller garvet yogi, modifikationer af de forskellige stillinger vil tillade den garvede yogi til at udfordre sig selv fysisk og mentalt. Det er dog altid at foretrække at du forinden har opbygget dig en praksis.
• Hatha mix
Er en blanding af bevægelse og statiske stillinger. Her vil du finde sjove og udfordrende flows og styrkende stillinger.
• Yin yoga
Er at grounde, fastholde og afspænde. Jordforbindelse hjælper os til at finde hjem i os selv. Finde styrke mod fundamentet, her hvor vi igen kan modtage den nektar som krop og sjæl lever af. Stillingerne, som holdes i 3-5 min, skaber plads til krop og åndedræt, bevægelse, energi og overskud i hverdagen. I stilheden møder vi stillingerne med mindst mulig muskel aktivitet. At skabe ro og blødhed uden at falde sammen og lade tankerne styrer. Det er her vi genfinder evnen til at lade ting passerer og møde livet med positivet.

Program:
Dette er et eksempel på det daglige program hos Bamboo huts. Der er altid plads til at bakke ud, melde pas og bare være dig, gå ture og holde ferie. Alt på opholdet er frivilligt.

kl. 7:00: herbal the
kl. 7.30-9.00 : Morgenyoga
kl. 9.00-10.00: Morgenmad
kl 10.00-12.30: Fri til massage, afslapning, sightseeing mm
kl. 13.00-14.00: Vegetarisk frokost (kan skippes hvis du er på tur)
kl. 14.00-17.30: Fri til massage, afslapning, sightseeing mm
kl. 17.30- 19.30: Yoga
kl. 19.30-20.30: Vegetarisk aftensmad
Nogle aftener: Stilhed og Chanting

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer i programmet.

Undervisning Yoga : Ejsa Andersen
Undervisning åndedræt: Dr Chintermani Gautam

Inklusive i rejsen

Sankhu

 • Overnatning
 • Yoga 2 gange dagligt
 • 3 daglige måltider
 • Åndedræts undervisning af Dr. Chintermani
 • 2 x massage
 • 1 x steam bad
 • Guidet gåtur rundt i området

Pokhara

 • Bustur til og fra Pokhara
 • Hotel i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad og aftensmad (Aftensmad spises samme på en udvalgt restaurent, spiser du et andet sted er det på egen regning)
 • Vandretur

Ikke inkluderet

 • Fly
 • Forsikring
 • Taxi til og fra lufthavnen.
 • Frokost i Pokhara
 • Visum

Taxi

 • Jeg sørger for at der står en Taxi-mand med et skilt, med dit navn på, når du lander i Kathamandu. Turen betaler du selv sammen med dem du kører med.

Værelserne Sankhu

Retreatat byder på forskellige rum.

 • 4 Standart dobbelt værelser
 • 4 Standart singel værelser eller i delt Queen dobbeltseng
 • 3 Deluxe dobbelt værelser
 • 2 Deluxe singel værelser eller delt i King dobbeltseng

Værelser Pokhara 

Værelserne i Pokhara er som udgangspunkt dobbeltværelser.

Pris med alt inklusive, se listen for inklusive ovenover. Alle værelser i Pokhara er delt dobbeltværelse.

 • Standart dobbelt værelse for 2 med enkelt senge eller Queen str dobbeltseng. Pr person 11.000 kr
 • Standart singel. Pr person 11.200 kr
 • Deluxe dobbelt værelse med enkelt senge eller king str dobbeltseng. Pr person 11.800 kr
 • Deluxe singel værelser. Pr person 12.000 kr 

Betaling

Betaling/depositum på 3000 kr

Betaling/depositum på 3000 kr, skal overføres når du har kontaktet og bekræftet din bestilling, du vil modtage en faktura på beløbet. Du kan efter aftale dele det resterende beløb op i max 2 rater.

Du bedes kontakte Ejsa med bestilling og valg værelse.

 

Mail: ejsa@underground-yoga.dk

Tlf: 29615226

Når du har indbetalt depositummet, kan du blive addet til en Facebook gruppe. Her kan du dele erfaring, bestille fly med de andre og spørge om alt og intet. Herinde kan du også finde en TO BRING liste.

 

Afbestillingsregler: 
Yoga i Nepal:
Retreatet gennemføres ved minimum 10 deltagere. Da der ikke er mange pladser, er det efter først til mølle princippet. Aflyses yogaferien fra arrangørens side får du naturligvis alle pengene igen. Evt. udgifter til fly, forsikringer m.m. erstattes ikke. Derfor bedes du vente med at bestille fly til der er givet grønt lys fra udbyders side.

Din tilmelding er bindende og depositum på 3000 refunderes ikke ved afbestilling. Hvis du afmelder dig senest 90 dage før afrejse, refunderes det resterende beløb, afmelder du herefter, er der ingen refundering. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden deltager, efter aftale med Underground yoga.

Rejsegarantifonden
Underground-yoga er medlem af rejsegarantifonden med registrerings nummer 2964

https://www.rejsegarantifonden.dk/din-daekning/#jfmulticontent_c719-1

SE LINK REJSEGARANTIFONDEN:
Underground-yoga er medlem af rejsegarantifonden med registrerings nummer 2964

https://www.rejsegarantifonden.dk/din-daekning/#jfmulticontent_c719-1

Forsikring m.m.: 
Du står selv for forsikringer for turen der dækker flyrejse, personskade mm.
Arrangøren fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom o.lign.

Det er muligt, at blive dækket via sin indboforsikring, husk at tjekke at du er dækket ved sygdom, både før og under turen.

Der tages forbehold for tastefejl og ændringer udbyder ikke er selvforskyldt i.

Namaste Ejsa

Sorry, the comment form is closed at this time.