Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

KOMMENDE – YOGA & OPLEVELSELS REJSE I NEPAL

2179
3

Nepal, Magi, Himalaya, yoga, Meditation og Mindfulness 

 

Rejseudbyder: www.underground-yoga.dk
Destination: Kathmandu valley og Phokara Nepal
Afrejsedato 8 april 2020Hjemrejsedato 20 april 2020
Pris yoga og ophold fra 9450
Kategori: Yoga og oplevelse
Yogaform: Hatha mix og yin yoga
Antal pladser: 16 | Åben for booking
Tillades børn: Nej
Er rejsen røgfri: Nej
Er rejsen alkoholfri: Ja, på Bamboo huts jord.
Visum: Ja

 

Flyrejse:
Afrejse fra København D.8 april 2020 – Hjemrejse D.20 2020

Yoga programmet starter d.9 april om aftenen med velkomst cirkel og yin yoga.

Yoga programmet slutter 19 april hvor vi tager til Katmandu og overnatter til d.20 april.

 • Check-ind d.9 april
 • Check-ud d. 20 april

Et Yoga retreat er din unikke mulighed for at vende blikke indad, skifte scene fra  gøren til at væren og bare være dig. Det er den ideelle måde at rejse på om du er alene eller har en med.

11 dages yogaferie i Nepal (påsken 2020) med daglig yoga og meditation, vegetarmad, vandretur i skønne Phokara, ayurvediske behandlinger, dampbad, sightseeing og ikke mindst den reneste himalayaiske luft.

Nepal Yoga Retreat, er til dig, som er til aktiv ferie, yoga, ro, vandreture og kultur på højeste plan. Pak kufferten, læg dit normale liv bag dig i 11 dage og tag med til denne skønne destination, der rummer en perfekt balance mellem yoga, indsigt, meditation, sightseeing, vandreture, kultur og udsigt over verdens tage.
En kombinationen af daglig Yoga og meditation vil tillade dig at finde fundamentet under dine fødder igen, mærke dit hjerte, bruge dine sanser og give dig tid til at stresse ned i en hel anden dimension.

Indkvartering på Nepal Yoga Retreat:
Vi skal bo på Nepal yoga reteat ejet af Dr. Chintermani, en højt renommeret yoga guru med over 15 års undervisning både i Nepal og Indien, han holder en Ph.D i yoga, en 2 års uddannelse fra Gurukul Kangri universitetet i Haridwar Indiensom.

 

9-16 april

Retreatet ligger på Panchamahalaxmi templet jord i Sankhu lige under Nagarkot. Retreatet blev bygget i 2013. Alt er lækkert og i ny stil, lavet i bambus og ren luksus på den yogiske måde. Alle værelser er i stueplan, og har en fuldstændig bjergtagende udsigt. Skove, bjerge og templer omringer bambus hytterne og gør det nemt at sætte tempoet ned.

Der vil være mulighed for daglige ture på egen hånd, eller sammen eller med guide. Vi bor midt i lokalsamfundet, så det er ikke uvant at møde de lokale, husk dit namaste el namaska til hilsen, og vær ikke bleg for at takke ja til en kop chai og en sludder.

Tag turen til Bhaktapurs smukke gamle templer. Her finder du spændende gamle bygninger, shopping, restauranter, lækre kager, god kaffe og duften af røgelse og magi i luften. Besøg udsigtspunktet, Nagarkot, synet af Himalaya bjergkæden og mount everst vil tage puste fra dig, dette ligger ca 45 min fra Bambus Retreatet.

Indkvartering på Bamboo huts.
Dobbeltværelse med enkelt senge, bad og toilet. Værelset ligger vendt mod udsigten med en lille hyggelig veranda.

Dobbeltværelse kan bookes, hvis I er to som tilmelder jer sammen. Rejser du alene, vil du evt. kunne dele værelse med anden deltager.

 

16-19 april

Pokhara 3 overnatninger

Pokhara er Nepals næststørste by med ca. 230 000 indbyggere. Byen har tidligere været et vigtigt punkt på handelsruten mellem Indien og Tibet. Idag er Pokhara startpunktet for trekkingturer i Himalaya, særligt det smukke Annapurna-massiv. Fra Pokhara har du således en fantastisk udsigt til 8 000 meter høje snedækkede bjerge.

 

Busturen til Phokara tager ca 6-7 timer. Vi vil undervejs stoppe et sted hvor vi kan få lidt at spise og drikke. Vi overnatter en enkelt nat i Pokhara, her kan du browse rundt, shoppe, sidde ved søen, nyde udsigten over Anapurnas utrolige sneklædte bjerge og det observerer det pulserende liv. Efter en god nattesøvn, fortsætter vi til fods på en skøn vandretur i bjergene, hvor vi overnatter en enkelt nat. På tagterrassen, med udsigt til skøn natur, vil vi dyrke yoga. Vi afslutter med en sidste nat i Pokhara, hvor vi tager bussen tilbage til Sankhu.

 

19-20 april

 

Fra Pokhara vender vi næsen mod Kathmandu, her overnatter vi en enkelt nat, så vi ved afrejse dagen efter er tæt på lufthavnen. Vi skal bo i Thamel, Bydelen der rummer hemmelige haver med rigt dyreliv, små gyder med skæve huse, støvede veje, butikker hvor du kan få nærmest alt i kategorien mærkeligt, lækre restauranter, boghandlere med alverdens bøger om alt fra A-Z. Byen med ikke mindre end 7 bygninger på UNESCOS verdens arv, hvor nogle af bygningerne er over 2500 år gamle.

 

At rejse til Nepal:

Vær opmærksom på at Nepal ikke er luksus i sus og dus. Nepal et af de fattigste lande i Sydasien. Udfordringerne er blandt andet manglende investeringer, dårlig infrastruktur og ringe uddannelsesmuligheder. Hver dag forlader 1.800 unge mennesker Nepal for at arbejde i de arabiske golfstater. Alligevel er nepaleserne noget af det mest fantastisk folkefærd, jeg gennem mine mange rejser, har mødt. Smil, venlighed og nysgerrighed er nogle af de træk jeg vil beskrive dem med. Jeg blev forelsket, i lige præcist det, da jeg i 1998 landende i Kathmandu for første gang.

Nepal er et eventyr, tilbage til way back when, ældgamle templer og levermåder blandet med lækker kaffe, moderne vegetarmad og traditionel mad som Dal Baht. Man føler sig altid velkommen i Nepal, faktisk føler mange sig langt mere sikker her, end andre steder i verden. Dette skyldtes både Nepalesernes gæstfrihed og deres store taknemmelighed over for turister, som de ved, er nødvendige for landets økonomi.

 

Yogaundervisningen:
Der vil være yoga undervisning både morgen og sen eftermiddag. På udvalgte rejsedage/vandredage er der kun 1 yogatime, disse timer vil være baseret på kroppens behov for restituering. Den daglige undervisning vil være tilpasset så du kan deltage, om du er ny eller garvet yogi, modifikationer af de forskellige stillinger vil tillade den garvede yogi til at udfordre sig selv fysisk og mentalt. Det er dog altid at foretrække at du forinden har opbygget dig en praksis.

 • Hatha mix

Er en blanding af bevægelse og statiske stillinger. Her vil du finde sjove og udfordrende flows og styrkende stillinger.

 • Yin yoga

Er at grounde, fastholde og afspænde. Jordforbindelse hjælper os til at finde hjem i os selv. Finde styrke mod fundamentet, her hvor vi igen kan modtage den nektar som krop og sjæl lever af. Stillingerne, som holdes i 3-5 min, skaber plads til krop og åndedræt, bevægelse, energi og overskud i hverdagen. I stilheden møder vi stillingerne med mindst mulig muskel aktivitet. At skabe ro og blødhed uden at falde sammen og lade tankerne styrer. Det er her vi genfinder evnen til at lade ting passerer og møde livet med positivet.

 

Program:
Dette er et eksempel på det daglige program hos Bamboo huts. Der er altid plads til at bakke ud, melde pas og bare være dig. Alt på opholdet er frivilligt.

Kl 7:00: herbal the
kl. 7.30-9.00 : Morgenyoga & meditation/åndedræt
kl. 9.00-10.00: Morgenmad
kl 10.00-12.30: Fri til massage, afslapning, sightseeing mm
kl. 13.00-14.00: Vegetarisk frokost (kan skippes hvis du er på tur)
kl. 14.00-17.30: Fri til massage, afslapning, sightseeing mm
kl. 17.30- 19.30: Yoga & meditation/åndedræt
kl. 19.30-20.30: Vegetarisk aftensmad
Nogle aftener: Stilhed og Chanting

Vær opmærksom på at der kan forekomme ændringer i programmet.

Undervisning Yoga og Meditation: Ejsa Andersen
Undervisning åndedræt: Dr Chintermani Gautam

 

Depositum ved tilmelding:
Ved Early bird, betaling inden d.1/12 3500 kr. Betaling efter 4000 kr.
Depositummet indsættes på:
Reg:0106
Kontonummer: 8655636421

Betaling:

Du er tilmeldt og sikret en plads så snart indbetaling er modtaget på Underground yogas bankkonto i Nordea Bank:
Beløbet betales til Underground-Yoga.
Reg 0106- Konto nr 8982553084

 

 Pris for hele opholdet:

Alle dobbeltværelser hos Bamboo huts indeholder 2 enkelt senge, eget bad og toilet.

 • Delt dobbelt værelse 7 dage hos Bamboo huts
 • Delt dobbeltværelse en nat i Kathmandu
 • Delt eller dobbeltværelse 3 dage i Pokhara/bjergene

I alt 9450 kr

 • Single i dobbelt værelse, 7 dage hos Bamboo huts
 • Single rum, 1 nat i Kathmandu
 • Delt eller dobbeltværelse 3 dage i Pokhara/bjergene

I alt 10450 kr

 

Prisen er inkl.:

 • I alt 11 overnatninger fordelt på bamboo Retreat, i Phokara og Kathmandu .
 • Yoga og meditation/åndedræt op til 2 gange dagligt (undervisning på dansk af Ejsa Andersen)
 • Pranayama af Chintermani Guatam på engelsk
 • 7 nætter Bamboo retreat, Sankhu – 3 vegetariske måltider om dagen, samt te, frugt og snack
 • 2 nætter Phokara – Morgenmad
 • 1 nat i bjergene – Fuld forplejning.
 • 1 nat Kathmandu – Morgenmad
 • 1 x Ayurvediske behandling.
 • Bustur tur/retur Pohkara

Priserne er ekskl :

 • Flyrejse til Nepal (t/r) fra 2700-ca 6000 kr
 • Forsikringer (check gennem din indbos forsikring, det er som regel det billigste)
 • Visum (Kontakt den Nepaletiske ambassade)
 • Frokost og aftensmad Kathmandu og delvist Phokara
 • Taxi tur/retur Lufthavn (Taxi bliver arrangeret af Bamboo retreat, så der vil stå en når du lander og hente dig, betaling ved ankomst)

 

Afbestillingsregler: 

Retreatet gennemføres ved minimum 6 deltagere. Aflyses yogaferien fra arrangørens side får du naturligvis alle pengene igen, inklusive depositum. Evt. udgifter til fly, forsikringer m.m. erstattes ikke.
Din tilmelding er bindende og depositum på 3500/4000 refunderes ikke ved afbestilling. Hvis du afmelder dig senest 60 dage før afrejse, refunderes det resterende beløb, afmelder du herefter, er der ingen refundering. Du er velkommen til at overdrage din plads til en anden deltager, efter aftale med Underground yoga.  Det anbefales at du ikke køber flybillet, før der er givet grønt lys.

Flybillet, forsikring, visum, taxi mm er ikke inkluderet i prisen og skal bookes separat.

Depositum:

Depositummet kan ikke refunderes. Ved tilmelding betales hele beløbet, 3500/4000 kr, til Underground yoga. Når du har betalt får du en bekræftelse på din betaling.

 

Rejsegarantifonden:

Underground-Yoga er medlem af rejsegarantifonde nr 2964

Der tages forbehold for fejl og ændringer.
Glæder mig til dele denne skønne rejse med dig

Namaste Ejsa Andersen

 

BAMBOO HUTS

KATHMANDU

SANKHU

Sorry, the comment form is closed at this time.