Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

Yoga og ferie i Goa

706
0

Pure yoga og ferie

Er du lidt træt af yogaretreats der har et strammere skema end din kalender….

Skræddersy din egen yoga ferie i Goa. Denne yoga ferie er den perfekte kombination af aktiv ferie og dase ferie, her er det dig der bestemmer tempoet.

Morgen og aften yoga ligger med tilpas mellemrum, så der er plads til at dase på stranden, Købe tørklæder af strandhandlerne, bade i havet, SUP boarde, surfe, slentre ned af den fantastiske Mandrem beach, shoppe i Arambol eller bare hænge ud på din egen lille sofa på din terrasse. Yoga shalaen er til fri afbenyttelse, hvis du skulle få lyst til at dyrke mere yoga og ellers er der masser af rolige steder langs stranden, hvor du kan dyrke yoga eller mediterer.

Her er der ikke noget der hedder dårlig samvittighed, hvis du en dag skulle skulke fra en yogatime. Dette er ferien hvor der er tid og plads til at være dig.

D.4/11 velkomst middag kl 18.00
D.5/11 vores første morgen Yogatime
D.17/11 sidste yoga time om aftenen og afskedsmiddag

Program:
Timerne vil være en blanding af flow, hatha & Yin yoga, nogle gange baseret på Yang yoga (styrke) andre gange Yin (blid og feminin) Om du er øvet eller ny, vil der være plads og udfordringer til dig.
En gang om ugen holder vi fri fra yoga, her tager vi på tur, lokale markeder, templer mm.
Alle timerne er frivillige, hvis du har brug for at sove længe eller holde pause, skal det være med god samvittighed ♥

Yoga:

• Klassisk Hatha Yoga, Pranayama, Solhilsner, Asana (stillinger) Savasana (Afspænding). Her går vi langsomt frem, nyder alle bevægelser, finder balance både i asanas og i os selv.

• Vinyasa (flow), Solhilsner, Asanas, Savasana. Her er der et flow mellem åndedræt og stillinger, du vil mærke din styrke, muskler du havde glemt du havde, balance og afslutte med en skøn lang savasana (afspænding)

  • Yin Yoga ligger fokus på bindevævet og medianbanerne, alle stillingerne er tæt på underlaget og er holdt i mellem 3-10 minutter.

 

Nogle dage vil vi arbejde os dybere ind i teknikker og alignments clues på nogle specifikke Asanas. Der vil også være plads til yoga på et legende plan, par yoga, acro yoga på begynderplan mm. Du vil lærer at lave dit eget program, så du selv kan rulle måtten ud hjemme på stuegulvet.

Eksempel på det daglige program :
– Morgenyoga kl 8-9.30
– Aftenyoga kl 16.15-17.45
– Meditation på udvalgte dage

Indkvartering:
Vi skal bo på Dunes, lige ned til den stille Mandrem beach, strand og vand så langt øjet rækker og alligevel kun 30 min gågang via stranden til Arambols shopping, sunset beach marked, trommedans, gøglere, acroyogier og et utal af restauranter og hoteller. Her finder du bla lækre veganske eller vegetariske restaurenter med alt hvad hjertet begærer.

Ca en time herfra ligger de berømte markeder, her er der ikke et øje tørt: Smykker, sko, designertøj, tæpper, parfumer, perler, læderindbundne bøger, hjemmesyede mokkasiner, drømmefangere, her kunne remsen ende, men det gør den ikke, dette er et mekka for shopping.

Hotel Dunes:
Der er i alt 14 hytter med eget bad og toilet, 7 på pæle (treehuts) og 7 almindelige. De fleste er med 2 senge. Der er dog 3 familiehytter med 2 dobbeltsenge, 4 pladser, disse hytter skal mindst rumme 3 eller 4 personer.
Du kan vælge at bo alene, dele hytte med en du kender eller at åbne muligheden for en ny roomie. Du kan også vælge at tage familien, en ven, kæreste mm med som ikke nødvendigvis skal lave yoga, men gerne vil med på de forskellige ture mm. Hvis retreatet er fyldt vil dette koster dog 1000 kr per person da personen optager en yogaplads.

Dato for seneste tilmelding: Så længe pladser haves, vær dog opmærksom på at flybilletterne bliver en del dyrere, hvis du venter alt for længe.

Priser:
Pris for yogaundervisning, betales til Underground yoga: 
Early bird, betaling før 1. juli 3.500,00 kr
Efter 1. juli 4.000,00 kr
Medrejsende u/yoga 1000 kr.

Hotel:
– 2 per hytte ca 1000-1400 rp om dagen, prisen er pr hytte. (ca 100-140 kr.)
– 4 per Familiehytte ca 2000-2200 rp om dagen, prisen er pr hytte(ca 200-220 kr.)
Betaling af hytterne sker direkte til Dunes, når du ankommer.

Ikke inklusive:

 

Fly:
ca 4.300,00 – 7.000,00 kr.

Visum:
350,00 kr (Laves digitalt på den indiske ambassades hjemmeside)

Mad:
Morgenmads buffet, müesli, yoghurt, juice, kaffe, the, æg mm ca 350-400 rp per person (ca 35-40 kr) betales når du ankommer til Dunes
Aftenbuffet kan tillægges hvis vi er mindst 10 personer.

 

Turer:

Markeder, sightseeing mm.

Taxi :
Fra-til lufthavnen ca 1.700 rp (ca 170 kr) pr. vej. Når du har betalt for Yoga til underground yoga, vil jeg sørge for at der bliver arrangeret en taxi til dig, meddel mig gerne hvor mange i flyver sammen.

Flyrejse:
Check Momondo, de har et bredt udvalg af ruter. Når depositum er betalt bliver du addet til en facebook gruppe. Her kan i finde sammen på rejsen og evt aftale at dele taxi, værelse, købe flybiletter mm.

Betaling:
Betaling/depositum af Yoga og meditations undervisning skal ske til Underground Yoga.
Reg 0106- Konto nr
Early bird, betaling før D.1 Juli 3500 kr. Efter D.1 Juli 4000 kr
Hotel-Taxi-Mad betaler du til Dunes eller Taxi når du ankommer.

Afbestillingsregler: 
Aflyser du inden D.1 September, tilbagebetales 1500 kr af depositummet. Aflyser du efter D.1 September tilbagebetales depositummet ikke.. Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere mig herom. Da der ikke er mange pladser på Dunes, er det først til mølle princippet.
Hvis rejsen aflyses fra udbyders side, betales hele depositummet tilbage

 

Rejsegarantifonden:
Kursus, transport og indkvartering købes separat. Derfor er arrangementet er ikke omfattet af Rejsegarantifondens dækning.

Forsikring m.m.: 
Du står selv for forsikringer for turen der dækker, flyrejse, undervisning og ophold.
Arrangør fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, aflysninger, konkurs mm.
Da turen kun gennemføres ved min. 6 deltagere anbefales at du venter med at købe flybillet til du har grønt lys.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.
Glæder mig til at dele dette skønne sted med digNamaste Ejsa Andersen & http://www.dunesgoa.com/

Sorry, the comment form is closed at this time.