Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

SELVFORKÆLELSE, BINDEVÆVSMASSAGE, YIN & RESTORATIVE YOGA

305
3

KÆRE YOGI LÆS VENLIGST HELE TILMELDINGS PROCESSEN

Et 2,5 timers event med ren selvforkælelse ♥ 30 marts kl 10.30-13.00

En selvforkælende workshop baseret på at masserer bindevævet og vække meridianbanerne med bolde og yin yoga. Herefter vil du blive guidet ind i en række restorative yogastilliner der åbner for fordybelse og ro.

Vi bevæger os igennem kroppen fra fødder til hoved.
Masserer fødderne med bolde, tryk på akupunktur punkter og laver øvelser der giver indblik i hvor vigtigt og smart det er at holde bindevævet sundt og smidigt.

”Fødderne er en kilde til hele din kropsholdig.
Det giver måske bedre mening når man kalder fødderne for fundamentet…For hvem bygger et hus på et skævt og belastet fundament?”

Massage og stræk af ben og hofter.
Du har sikkert hørt om psores musklen/hoftebøjeren, også kaldet sjælens muskel. Milt-meridianen løber gennem psores og påvirker din åndedrætsmuskel. Ved at trække vejret helt ned i kroppen masserer du psores og stimulerer derved også miltmeridianen, som mentalt påvirker måden du håndterer f.eks. Bekymring og angst.

”Når Psoas trækker sig muskulært sammen, fungerer den samtidig som en stimulator og massør af de fysiske organer, tarmene-nyrer-lever-milt-blære og mave. Dette kan også påvirker nerverne i lænden og Aorta, den store hovedpulsåre der løber samme rute som Psoas”

Vi skal masserer forsiden og bagsiden af skuldrende og brystmusklen og sidekroppen for mere længde. Er kropsholdningen foroverbøjet er det umuligt at række armene helt over hoved.

“Vores skuldres position og måden vi fremtræder på, fortæller en historie om vores livssituation. Er du sammensunken vil du automatisk give udtrykket af et tilbagetrukkent menneske, måske grundet på sorg eller svigt. Fremprovokerer du dine skuldre tilbage i en overdreven åben stilling, er dit udtryk facade, måske et forsøg på at virke ok ud mod verden.
Er din holdning derimod afslappet og åben, vil du også give den fornemmelse til verden der ser dig”.

PRIS:
5 el 10 x Klippekort: 3 klip eller 250 kr
MDR kort: 250 kr
Udefra: 300 kr

TILMELDING:
1) Gå til www.underground-yoga.dk og opret en profil
(Det tager 2 minutter)
2) Tilmeld dig eventet på hjemmesiden
3) Overfør beløbet til 94288 med kode BYR03
4) Har du klippekort, skal du bekræfte din tilmelding og hurtigst betale med klippene. OBS din bekræftigelse er bindende og koster dig de 3 klip.

OBS: Vær opmærksom på at du ikke er tilmeldt hvis du ikke har meldt dig til på hjemmesiden og har betalt. Tilmelding er bindende, men du er selvfølgelig velkommen til at give din plads videre.

Tilmelding på:
WWW.underground-yoga.dk

ADRESSE:
Tårnbygårdvej 9
2770 Kastrup

Namaste Ejsa

Sorry, the comment form is closed at this time.