Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

KOMMENDE – RESTORE & HEAL

Yoga og Healing
 
3 timers workshop der tillader dig at finde tilbage til ro og væren. En kombination af restorative stilinger modtage healing.
 
For at være modtagelig for healing er det vigtigt at være afslappet. For at nå det stadie, vil du blive guidet gennem åndedrætsøvelser og en sekvens af restorative stillinger.
Restorative stillinger, er stillinger der understøttes af puder, klodser, tæpper mm, så du i enhver stilling kan overgive dig til fundamentet, slippe enhver muskel, åbne for væren uden gøren og tillade dit sympatiske (frygt og flygt) nervesystem at slippe paraderne.
 
Når det parasympatiske nervesystem aktiveres, bygges kroppen op som når du sover, slapper af, mediterer eller laver afslapningsøvelser. Du vil blandt andet opleve: rolig puls, langsomt åndedræt, lavt blodtryk, øget blodtilførsel til huden og rolig/normal hjerneaktivitet.
Sisses healende hænder vil tilføre energi, åbner blokeringer, skabe balance i immunforsvaret, energibaner og chakra så der igen dannes balance i kroppens energi flow.
 
Workshoppen
Søndag d.28 oktober Kl 10-13
 
Da der skal være tid og plads til alle både fysisk og mentalt, er der MAX plads til 10 personer.
 
Workshoppens varighed er 3 timer, der inkludere the og snack.
Pris: 495 kr.
Mobilepay 94288 med koden RYH og dit TLF nummer.
 
OBS vær opmærksom på at du ikke er tilmeldt før betalingen er modtaget. Tilmelding og betaling er bindende, du er dog velkommen til at sælge din plads hvis dette skulle blive nødvendigt.
 
Hvem er vi
 
Sisse er ejer af pure soul, hun er Energi Healer, Hypnoterapeut, Stressless Massage Terapeut og Clairvoyant. Hendes evner inden for den spiritueller verden har hun haft med sig siden barndommen, og har med årene lært at håndtere og bruge dem til at hjælpe andre mennesker. Hun har de seneste år brugt tid på at begive sig dybere ind i den spiritueller verden og har taget utallige kurser og workshops for at styrke de evner hun er beriget med. Sisse er knald dygtig og du vil ikke være i tvivl om hendes evner når hun er i dit nærværd.
 
Ejsa er Yogalærer, børneyogalærer og Thaiyoga massør. Ejsa har undervist yoga i 4 år lever idag af at undervise og give massage. Hun underviser til dagligt flere forskellige steder i København og har sin egen lille yoga shala, Underground Yoga i Tårnby, hvor hun også tilbyder massage.
Yoga er en stor del af hendes liv, og man er ikke i tvivl om, at det er der hendes hjerte er.
Yoga for life.
 
Eventet afholdes hos
Workshoppen finder sted i:
 
Hotyogalife
Fuglebækvej 4b
2770 Kastrup
 
Namaste Sisse & Ejsa

Sorry, the comment form is closed at this time.