Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

Healing, meditation og yoga i Malaga – 1 plads tilbage

806
0

Healing, Meditation og Yoga i Malaga.

Retreat i Spanien d.30 april – 06 maj. Alt er i flor, solen skinner og vandet er lunt.

Dette retreat giver dig mulighed for at stresse ned, finde tilbage til dig selv, mærke og opleve din forunderlige fantastiske krop. Giv dig selv tiden til at trække vejret, mærke efter og finde troen på dig selv.

Bo i rolige Chilches med udsigt et bakket landskab fyldt med oliven og avokado træer. Her er mange mulighede for at vandre op i bakkerne af smalle grusveje i ren natur og en kort kørertur tager dig direkte op i bejrgene. Chilches er en spansk by, den største del af befolkningen er fastboende, så turister er der ikke mange af. Der 900 meter til kysten og vi ligger 90 meter over havet hvilket giver den skønneste udsigt til bakkerne omkring os.

Adresse: 29790 Chilches, Velez Malaga, Spanien.

I dette område af Costa del Sol er du i det ægte Spanien. Du kan møde den gamle bonde med geder og får eller en vogn trukket af to tyre. Du vil se strande så længe øjet rækker, i begge retninger. Alle strande har nem adgang med bil så du er direkte på stranden og der ligger mange hyggelige byer langs kysten.

Fra huset og inden for 20 minutters gang finder du mange restauranter og chiringquitos. Hvis du ønsker at browse rundt i lidte større byer ligger Torre del Mar, 10 km øst og Rincon de la Victoria, 5 km vest fra vores bolig. Her er der mange restauranter, barer, hoteller mv. Fra kysten og op bakker og bjerge er der også mange små hvide byer at besøge .

Kom omkring

Ca 900 meter fra vores bolig holder bussen. For at komme rundt med offentlig transport er bussen den eneste mulighed fra kysten. Bussen går flere gange i timen, i begge retninger. Vest retning er til Malaga med gode forbindelser overalt. Øst retning er til Torre de Mar.
Det er let at få en taxa og priserne er rimelige.
Det anbefales dog at have en bil under opholdet, det kan man nemt slå sin sammen om. Der er meget at udforske i regionen og at shoppe i supermarkedet og indkøbscenter.

Vores skønne bolig de 6 dage, er et smukt hus med skønne terrasser, lækker saltvandspool og skøn havudsigt. Der er kun 900 meter til kysten og boligen ligger i et roligt villakvarter.

 

Ankomst

Tirsdag d 30 april, check ind mellem kl. 12.00 – kl. 18.00.

Ved ind tjek tildeles værelser.

Aftensmaden og velkomstcirkel kl. 19.00

OBS: Der er ikke forplejning i indtjeknings tidspunktet

Afrejse

Mandag d 06 maj, check out senest kl. 10.00.

Morgenmad serveres mellem kl. 7-8.00.

Transfer

Du flyver til Malaga (Billet koster ca 1000 kr) Bus fra Malaga lufthavn til 29790 Chilches, Velez Malaga, Spanien. Er ca 30-40 minutter.

Vi anbefaler at du lejer bil gennem Brian Nielsen, da vi har de bedste erfaringer med selskabet. www.briannielsengolf.dk.

 

Undervisning:

Healing betyder at gøre hel:

At komme i bedre kontakt med dine følelser, mærke dig selv, slippe blokeringer som har manifesteret sig i krop og sind, genfinde og forny energi.

Yoga betyder at forene:

At forene krop, sind og sjæl, at lærer dig selv bedre at kende, mærke dig selv, acceptere her og nuet, slippe blokeringer og trække vejret ind hvor du sjældent mærker dig selv.

Meditations og healings cirkler:

Meditation og healings cirklerne ledes af Sisse. Meditationerne vil tage udgangspunkt i de 7 chakra som har hver deres funktion i vores emotionelle og spirituelle krop. Rod chakra, Hara chakra, Solar plexus chakra, Hjerte chakra, Hals chakra, 3’øje chakra og Krone chakra.

Her er det muligt at der også vil tages brug af krystaller, da de har en fantastisk funktion og virkning, både inden for meditation og healing.

Da det, for Sisse, er vigtigt at mærke energien og behovet i gruppen, vil temaet først blive oplyst på dagen.

Alle meditationer er guidet, så du, selv om du er ny, kan være med.

Under gruppehealingen, vil Sisse bede sine guider og åndelige vejledere om hjælp. Cirklerne kan variere i tid, da alt afhænger af gruppens energi og behov. Cirklen afsluttes altid med muligheden for at vende de oplevelser vi har haft.

OBS:

Under meditation og healings, kan der forekomme beskeder fra den åndelige verden, hvis du ikke er interesseret i dette, kan du informere Sisse herom. Der er selvfølge altid muligt at skifte mening undervejs.

 

Yogaformer:

Yoga timerne guides af Ejsa. Vi arbejder her med temaer baseret på medianbaner og de følelser og oplevelser vi mærker i vores krop, når der er ubalance i vores system.

Yin yoga:

Yin yoga er det gemte, stabile og statiske. Yang yoga (vinyasa) er det dynamiske, synlige og styrkende. Alle yin stillinger udøves tæt på gulvet og der arbejdes langsomt med bindevævet, medianbaner og organer.

Stillingerne holdes længe og inviterer til at gå dybere ind i dig selv, mærke efter og frigive blokeringer, gemte følelser og oplevelser. Yin skaber rum til at smelte de facader og masker vi bærer i hverdagen.

Hatha mix:

En lækker blanding af at bevæge dig til åndedrættet, holde stillingerne statisk, vende blikket indad, få sved på panden, pulsen op, bruge og forøge din styrke. Stillingerne er designet til åbne kanalerne i kroppen og fjerne blokeringer, bland andet i rygsøjlen så energien(prana) kan flyde frit. Yang skyller de blokeringer ud af kroppen som Yin yoga bearbejder.

Vi bygger stille og roligt stillinger og udfordringerne op i et tempo hvor alle kan være med, lige meget om du har prøvet yoga før eller ej. Du vil mærke din krop, finde muskler der har været gemt og glemt, strække kroppen i forbindelse med åndedrættet og altid slutte af med afspænding, enten guidet eller i stilhed.

 

Eksempel på daglig program:

08.00 – 09.30 Yoga

09.30 – 10.00 Meditation

10.00 – 11.00 Morgenmad fælles oprydning

11.00 – 16.00 Fritid, vandreture, afslapning, byture, frokost ect.

16:00 – 17:30 Yin yoga.

17.45 – 19.00 Meditation og healing (the, vand frugt mv)

19.30 – 20.30 Aftensmad og fælles oprydning.

Forbehold for ændringer af programmet.

 

Mad:

Aftensmad:

For at gøre dette retreat prismæssigt tilgængeligt for alle, vil aftensmaden være på karma basis. Alt efter antal deltagere, vil du derfor have en eller to ugentlig madlavnings dage, sammen med 2-3 andre deltagere. Det er en skøn mulighed for at skabe bånd imellem deltagerne, og vi har i forrige retreats haft stor succes med dette. Der vil være handlet ind til en vegetarisk ret, salater, brød og andre lækkerier som i sammen skal tilberede og servere for de andre deltagere. Nemme og tilgængelige opskrifter for alle. Sidste aften hjælpes vi alle til en lækker middag, evt BBQ.

Morgenmad:

Består af brød, yoghurt, havregryn/grød, æg, frugt, juice, kaffe, the mm.

Frokost:

Er selv betalende – der er rig mulighed for cafe besøg eller hente hjem og nyde i haven.

Aftensmad:

En vegetarisk ret, som vi laver i fællesskab.

 

Betaling og pris:

Opholdet inkluderer:

 • Ophold i huset i Chilches
 • 6 overnatninger
 • 5 fulde dage
 • 6 x vegetarisk morgen og aftensmad
 • Snack, te mm
 • 8 x yoga (morgen og aften)
 • 4 x meditation (morgen)
 • 4 x healings og meditations cirkler (aften)
 • 1 x restorative og healing workshop
 • Slutrengøring
 • Sengetøj og håndklæder

Opholdet inkluderer ikke:

 • Forsikring
 • Transfer
 • Frokost

 

Pris

Pris inkl ovenstående, pr person i delt værelse kr. 7585.-

Underground-yoga er medlem af rejsegarantifonden.

Vigtig viden

Da der ikke er mange pladser, er det først til mølle princippet.

For at sikre dig plads på dette retreat, skal vi bede om et depositum ved tilmelding.

Depositum Kr. 2000.-

Rejsen fulde pris skal være betalt senest d 1 februar 2019

Ønsker du at dele din betaling op, kan dette lade sig gøre.

Kontakt da Sisse eller Ejsa.

 

Betaling af depositum eller det fulde beløb for skal ske til:

Underground Yoga.
Reg. 0106
Konto nr. 8982553084.

Tekst – Malaga 2019

Ønsker du at dele din betaling op, kan dette også̊ lade sig gøre, kontakt da Sisse eller Ejsa.

Du vil komme til at dele værelse med andre, så hvis du rejser med en eller flere, som du gerne vil dele med, så lad os endelig vide det.

Afbestillingsregler:
Aflyser du inden D.1 marts, tilbagebetales 2000 kr. af det indbetalte beløb. Aflyser du efter D.1 marts tilbagebetales der ikke.

Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere herom.

Forsikring:
Du står selv for rejseforsikring.
Arrangør fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, aflysninger, konkurs mm.

Hvis turen bliver aflyst fra udbyders side, vil du selvfølgelig få hele det indbetalte beløb retur.

Da turen kun gennemføres ved min. 6 deltagere anbefales at du venter med at købe flybillet til du har grønt lys.

 

Hvem er Sisse og Ejsa :

https://www.puresouls.dk/

Om Underground Yoga

 

Udtalelse fra sidste års elev

yoga- meditationsrejse

I sensommeren 17, tog jeg med på yoga og meditationsrejse, til det skønneste hus i de spanske bjerge,. Jeg må indrømme at det var med nogle forbehold at jeg meldte mig til,.. yoga havde jeg prøvet 3 gange før og ingen kød hele ugen! Jøsses da! Begge bekymringer var fuldstændig uden hold i virkeligheden,..

Ejsa er sød, sjov og meget naturlig i sin undervisningsstil, god til at favne og tilpasse alles kunnen. Det var virkelig skønt og givende ud over alle grænser, at stå op og dyrke yoga i den kølige, halvmørke morgen. Mens byen omkring os vågnede, gjorde vores kroppe det også..

Gruppen vi var, havde den fineste dynamik. Alle var så omgængelige og lette at være sammen med. Madlavningen om aftenen var i hold, men ofte stod der en del flere og hjalp til. Og alt var så lækkert og mættende, både for krop og sjæl, at jeg slet ikke savnede kød. Tværtimod, fik jeg det hurtigt bedre/lettere i kroppen..

Efter eftermiddagens yoga, havde vi meditation/energi gruppearbejde, som er en af Mama Sisses hjertesager. OBS! Du skal være klar til at Sisse ser lige igennem dig, helt ind i dig  🙏 Mama Sissess første retreat, men det lod hun sig ikke mærke med. Sisse er smadder god til at mærke din og gruppens energi i øjeblikket og skabe en læring og energi der gavner, støtter og udvikler gruppen.

Meget magi skete under disse gruppemøder,.

Alt i alt en lille uge med ro, rummelighed, plads til at være, læring og næring til krop og sjæl. ♥️

Sorry, the comment form is closed at this time.