Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

HEAL YOUR HEART – HEALING OG YIN YOGA I MALAGA

161
0

HEAL YOUR HEART

Retreat i Malaga d.27 april – 03 maj 2021.

 

Alt er i flor, solen skinner og vandet er lunt. Vores skønne bolig de 6 dage, er et smukt hus med flere dejlige terrasser, lækker opvarmet pool med saltvand og skøn havudsigt. Der er kun 300 meter til kysten. Boligen ligger i et roligt villakvarter.
At elske dig selv er den største gave du kan give dit hjerte.

Vi vil denne gang tage udgangspunkt i hjertet. Guide dig til at finde ind til egne værdier og hjælpe dig til at stå i eget lys. Når du er i balance med dine egne indre værdier, er det lettere at forblive i et positivt flow. Du vil tiltrække det som du har brug for, det som gør dig glad og giver dit liv balance.

Healing betyder at gøre hel:
Healing hjælper dig til at komme i bedre kontakt med dine følelser. Hjælper dig til at finde modet, og at slippe blokeringer som har manifesteret sig i krop og sind. Healing er et redskab til at genfinde og opnå fornyet energi, et bedre flow i krop og sind.

Yoga betyder at forene:
At forene krop, sind og sjæl, at lærer dig selv bedre at kende, mærke dig selv, acceptere her og nuet, slippe blokeringer og trække vejret ind hvor du sjældent mærker dig selv.

ANKOMST:
Tirsdag d 27 april, check ind mellem kl. 14.00 – kl. 18.00.
(Senere ind-tjek kun efter aftale)
Ved ind tjek tildeles værelser.
Aftensmaden og velkomstcirkel kl. 19.00

OBS: Der er ikke forplejning i indtjeknings tidspunktet

AFREJSE:
Mandag d 03 maj, check out senest kl. 9.00.
Morgenmad er selvhjulpet mellem kl. 7.30 – 8.30.

Huset er beliggende i en skøn lille spansk by Rincon de la Victoria. Her er det ikke turister men lokalbefolkning som du møder på din vej. Der ca 300 meter til stranden og ca 50 fra huset er der lokale supermarkeder, offentlig transport, cafeer og en hyggelig promenade. Huset indeholder 7 værelser og 4 badeværelser, dejlig have og skøn stor pool.

Adresse: Calle Pepe Carrasco 22, 29730 Rincon de la Victoria, Malaga, Spain.

I dette område af Costa del Sol er du i det ægte Spanien. Du kan møde den gamle bonde med geder og får, måske en vogn trukket af to tyre. Du vil se strande så langt øjet rækker i begge retninger. Der er nem adgang fra huset til strande og langs kysten ligger der rigtig mange små hyggelige byer. Inden for få minutters gang fra huset, vil du kunne finde mange restauranter og tavernaer. Af større byer er der Torre del Mar som er en vidunderlig by og har mange restauranter, barer, hoteller mv. Fra kysten og op i bjergene er der også mange små hvide byer at besøge.

Transport rundt i området:
Kom omkring
For at komme rundt med offentlig transport er bussen den eneste mulighed fra kysten, ca 50 meter fra huset. Bussen går et par gange i timen i begge retninger. Vest retning er til Malaga med gode forbindelser overalt. Øst retning er til Torre del Mar.
Det er let at få en taxa og priserne er rimelige.
Det kan anbefales at have en bil under opholdet, her man kan eventuelt slå sig sammen. Der er meget at udforske i regionen og mange shoppemuligheder i bl.a supermarkedet og indkøbscenter.

TRANSFER:
Du flyver til Malaga (Billet koster ca 1000 kr)
Bus fra Malaga lufthavn til 29790 Chilches, Velez Malaga, Spanien. Det er ca 30-40 minutter.

Vi kan anbefale at du lejer bil gennem Brian Nielsen, da vi har de bedste erfaringer med selskabet. www.briannielsengolf.dk.

Undervisning:
Meditations og healings cirkler:
Meditation og healings-cirklerne, som ledes af Sisse, vil tage udgangspunkt i de 7 chakra, som har hver deres funktion i vores emotionelle og spirituelle krop. Her er det muligt at der også vil blive taget brug af krystaller, da de både inden for meditation og healing har en fantastisk funktion og virkning. Fokus på dette retreat vil være på at skabe balance imellem hjerte, fundament og følelser.

Alle meditationer er visuelt guidet, derfor er det ikke et must at have prøvet at mediterer før.
Under gruppehealingen vil Sisse bede sine guider og åndelige vejledere om hjælp. Cirklerne kan variere i tid, da alt afhænger af gruppens energi og behov. Cirklen afsluttes altid med muligheden for at vende de oplevelser vi har haft.

OBS:
Under meditation og healings, kan der forekomme beskeder fra den åndelige verden, hvis du ikke er interesseret i dette, kan du informere Sisse herom. Der er selvfølge altid muligt at skifte mening undervejs.

Yoga:
Yoga timerne guides af Ejsa. Her arbejder vi med temaer baseret på medianbaner og de følelser og oplevelser vi mærker i vores krop, når der er ubalance i vores system.

Yin yoga:
Yin yoga er det gemte, stabile og statiske. Yang yoga (vinyasa) er det dynamiske, synlige og styrkende. Alle yin stillinger udøves tæt på gulvet og der arbejdes langsomt med bindevævet, medianbaner og organer. Stillingerne holdes længe og inviterer til at gå dybere ind i dig selv, mærke efter og frigive blokeringer samt gemte følelser og oplevelser.
Yin skaber tid og rum til at smelte de facader og masker vi bærer i hverdagen.

Workshop yoga og healing :
Midt i ugen vil dine 2 undervisere holde en workshop med fokus på at genfinde dine sande værdier. Du vil blive guidet ind til det sted, hvor du tør lytte til hjertet og lade det råde og guide dig. Efter workshoppen vil resten af dagen være din helt egen. Du kan holde fri, tage på tur, sole og bade. Denne dag er der ikke fælles aftensmad, så du har rig mulighed for at gå ud og udforske de kulinariske spisesteder i området. Du kan endda sove længe dagen efter, da morgenmad og undervisning først starter senere.

Eksempel på dagligt program:
08.00 – 09.30 undervisning
10.00 – 11.00 Morgenmad fælles oprydning
11.00 – 16.00 Fritid, vandreture, afslapning, byture, frokost mv.
16:00 – 17:30 Undervisning
19.00 – ? Aftensmad og fælles oprydning.
Forbehold for ændringer af programmet.

MAD:

Aftensmad:
For at gøre dette retreat prismæssigt tilgængeligt for alle, vil aftensmaden være på karma basis. Alt efter antal deltagere, vil du derfor have en ugentlig madlavnings dag sammen med 2-3 andre deltagere. Det er en skøn mulighed for at skabe bånd imellem deltagerne, og vi har i forrige retreats haft stor succes med dette.
Der vil være handlet ind til en vegetarisk ret, salater, brød og andre lækkerier, som i sammen skal tilberede og servere for de andre deltagere. En mappe med nemme og tilgængelige opskrifter, lister om hvem du skal arbejde sammen med, dage mm, finder du i køkkenet. Denne mappe er tilgængelig for alle 24-7, så du kan følge med i madplaner og dage du skal være i køkkenet. Lørdag aften hjælpes vi alle til en lækker middag, evt BBQ.

Morgenmad:
Består af brød, yoghurt, havregryn/grød, æg, frugt, juice, kaffe, the mm.

Frokost:
Er selv betalende – der er rig mulighed for cafe besøg eller hente hjem og nyde i haven.
Aftensmad: En vegetarisk ret, som vi laver i fællesskab.

BETALING OG PRIS:

Opholdet inkluderer:
– 6 overnatninger
– 5 fulde dage
– 6 x morgen
– 5 x aftensmad
– 4 x yoga
– 4 x healings og meditations cirkler
– 1 x Restorative og healings workshop
– Sengetøj og håndklæder
– Slutrengøring

PRIS:

– Pris inkl ovenstående, pr person i delt værelse kr. 8072.-
– Medlem af rejsegarantifonden nr 2964

Opholdet inkluderer ikke:
– Fly
– Forsikring
– Transfer
– Frokost

VIGTIG VIDEN:
For at sikre dig plads på dette retreat, skal vi bede om et depositum ved tilmelding.
Depositum Kr. 2000.-
Rejsen fulde pris skal være betalt senest d 1 februar 2021

Betaling:
Betaling af depositum eller det fulde beløb for skal ske til:
Underground Yoga.
Reg. 0106
Konto nr. 8982553084.
Tekst – for og efternavn Malaga 2021

Ønsker du at dele betalingen op, kan dette godt lade sig gøre, kontakt da Sisse eller Ejsa.

Du vil komme til at dele værelse med andre, så hvis du rejser med en eller flere, som du gerne vil dele med, så lad os vide det ved tilmelding.

Afbestillingsregler:
Aflyser du inden D.1 marts, tilbagebetales 2000 kr. af det indbetalte beløb. Aflyser du efter D.1 marts tilbagebetales der ikke. Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere herom.
Da der ikke er mange pladser, er det først til mølle princippet.

Forsikring:
Du står selv for rejseforsikring.
Arrangør fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, aflysninger, konkurs mm. Hvis turen bliver aflyst fra udbyders side, vil du selvfølgelig få hele det indbetalte beløb retur.
Da turen kun gennemføres ved min. 6 deltagere anbefales at du venter med at købe flybillet til du har grønt lys.

Udtalelse fra deltager.
Yoga- meditationsrejse
I sensommeren 17, tog jeg med på yoga og meditationsrejse, til det skønneste hus i de spanske bjerge. Jeg må indrømme at det var med nogle forbehold at jeg meldte mig til, yoga havde jeg prøvet 3 gange før og ingen kød hele ugen! Jøsses da! Begge bekymringer var fuldstændig uden hold i virkeligheden.
Ejsa er sød, sjov og meget naturlig i sin undervisningsstil, god til at favne og tilpasse alles kunnen. Det var virkelig skønt og givende ud over alle grænser, at stå op og dyrke yoga i den kølige, halvmørke morgen. Mens byen omkring os vågnede, gjorde vores kroppe det også.
Gruppen vi var, havde den fineste dynamik. Alle var så omgængelige og lette at være sammen med. Madlavningen om aftenen var i hold, men ofte stod der en del flere og hjalp til. Og alt var så lækkert og mættende, både for krop og sjæl, at jeg slet ikke savnede kød. Tværtimod, fik jeg det hurtigt bedre/lettere i kroppen.
Efter eftermiddagens yoga, havde vi meditation/energi gruppearbejde, som er en af Mama Sisses hjertesager.
OBS! Du skal være klar til at Sisse ser lige igennem dig, helt ind i dig 🙏 Mama Sisses første retreat, men det lod hun sig ikke mærke med. Sisse er smaddergod til at mærke din og gruppens energi i øjeblikket og skabe en læring og energi der gavner, støtter og udvikler gruppen.
Meget magi skete under disse gruppemøder.
Alt i alt en lille uge med ro, rummelighed, plads til at være, læring og næring til krop og sjæl. ♥

Hvem er Sisse
www.puresouls.dk

Hvem er Ejsa
https://underground-yoga.dk/

Sorry, the comment form is closed at this time.