Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

2 PLADSER TILBAGE – HEAL YOUR HEART – HEALING OG YIN YOGA I MALAGA 2022

Unique yoga & healings retreat med havudsigt Unique yoga & healings retreat med havudsigt
Oplev hvad det vil sige at være på rejse med de 2 unikke og drøndygtige undervisere Sisse & Ejsa.
“Brisen fra havet beroliger sjælen”
RETREATET – HEAL YOUR HEART WITH THE POWER WITH IN
D.17-23 maj 2022.
Er en kombination af yin yogaens (TCM) intense arbejde med den mentale og fysiske krop og meditationernes dybder med afsæt i de grundlæggende healende energier fra vores chakra system.
Alt er i flor, solen skinner og vandet er lunt. Vores skønne bolig de 6 dage, er ikke bare et hus, men et hus med charme og sjæl. Her finde du en masser små hyggekroge, hvor du kan nyde dit eget eller andres selskab.
Fra huset er der en skøn havudsigt og med de kun 200 meter til stranden, kan du nyde havens stilhed og alligevel bade i havet. Boligen ligger i et roligt villakvarter med kun 800 m til byen La cala de mijas, den hvide landsby og 8 km til Fuengirola.
Beliggenheden er idel selv uden bil, da indkøbsmuligheder og restauranter ligger i gå afstand.
At elske dig selv er den største gave du kan give dit hjerte
HEAL YR HEART
Vi vil denne gang tage udgangspunkt i hjertet. Guide dig til at finde ind til egne værdier og hjælpe dig til at stå i eget lys. Når du er i balance med dine egne indre værdier, er det lettere at forblive i et positivt flow. Du vil få letter ved at tiltrække det som du har brug for, det som gør dig glad og det der giver dit liv balance.
Healing betyder at gøre hel:
Healing hjælper dig til at komme i bedre kontakt med dine følelser. Hjælper dig til at finde modet, og at slippe blokeringer som har manifesteret sig i krop og sind. Healing er et redskab til at genfinde og opnå fornyet energi, et bedre flow i krop og sind.
Yoga betyder at forene:
At forene krop, sind og sjæl, at lærer dig selv bedre at kende, mærke dig selv, acceptere her og nuet, slippe blokeringer og trække vejret ind hvor du sjældent mærker dig selv.
Meditation betyder:
Meditation er en mental aktivitet hvor den mediterende kan fokuserer på et åndeligt emne i ro og balance. Meditation betyder ”jeg øver mig, forbedre mig til…..”
“Skab stilhed så du kan høre dig selv”
ANKOMST:
Tirsdag d.17 tjek ind mellem kl. 14.00 – kl. 18.00.
(Senere ind-tjek kun efter aftale)
Ved ind tjek tildeles værelser.
Aftensmaden og velkomstcirkel kl. 19.00
OBS: Der er ikke forplejning i indtjeknings tidspunktet
AFREJSE:
Mandag d 26 maj, check out senest kl. 9.00.
Morgenmad er selvhjulpet mellem kl. 7.30 – 8.30.
Huset er beliggende i en skøn lille spansk by Mijas costa. Huset indeholder 7 soveværelser og 5 badeværelser, dejlig have og skøn stor pool.
Adresse: Urbanización los Claveles 1y2, villa san fernando, MIJAS COSTA, Andalucía 29650, Spain
Transport rundt i området:
Der ligger en busstation tæt på villaen, bussen kører både til marbella og Fuengirola.
TRANSFER:
Du flyver til Malaga (Billet koster fra ca 1000 kr)
Vi kan anbefale at du lejer bil gennem Brian Nielsen, da vi har de bedste erfaringer med selskabet. www.briannielsengolf.dk.
Vores hus ligger ½ time fra Malaga lufthavn. Der går et tog fra Malaga lufthavn til Fuengirola, herfra tager du bussen til Marbella, her står du af i La Cortijera, går forbi baren og restauranten og tager trappen op, og der ligger villaen.
Undervisning:
Meditations og healings cirkler:
Meditation og healings-cirklerne, som ledes af Sisse, vil tage udgangspunkt i de 7 chakra, som har hver deres funktion i vores emotionelle og spirituelle krop. Her er det muligt at der også vil blive taget brug af krystaller, da de både inden for meditation og healing har en fantastisk funktion og virkning. Fokus på dette retreat vil være på at skabe balance imellem hjerte, fundament og følelser.
Alle meditationer er visuelt guidet, derfor er det ikke et must at have prøvet at mediterer før.
Under gruppehealingen vil Sisse bede sine guider og åndelige vejledere om hjælp. Cirklerne kan variere i tid, da alt afhænger af gruppens energi og behov. Cirklen afsluttes altid med muligheden for at vende de oplevelser vi har haft.
OBS:
Under meditation og healings, kan der forekomme beskeder fra den åndelige verden, hvis du ikke er interesseret i dette, kan du informere Sisse herom. Der er selvfølge altid muligt at skifte mening undervejs.
Yin yoga:
Yoga timerne guides af Ejsa. Her arbejder vi med temaer baseret på medianbaner og de følelser og oplevelser vi mærker i vores krop, når der er ubalance i vores system.
Yin yoga:
Yin yoga er det gemte, stabile og statiske. Yang yoga (vinyasa) er det dynamiske, synlige og styrkende. Alle yin stillinger udøves tæt på gulvet og der arbejdes langsomt med bindevævet, medianbaner og organer. Stillingerne holdes længe og inviterer til at gå dybere ind i dig selv, mærke efter og frigive blokeringer samt gemte følelser og oplevelser.
Yin skaber tid og rum til at smelte de facader og masker vi bærer i hverdagen.
Workshop yoga og healing
Midt i ugen vil dine 2 undervisere holde en workshop med fokus på at genfinde dine sande værdier. Du vil blive guidet ind til det sted, hvor du tør lytte til hjertet og lade det råde og guide dig. Efter workshoppen vil resten af dagen være din helt egen. Du kan holde fri, tage på tur, sole og bade. Denne dag er der ikke fælles aftensmad, så du har rig mulighed for at gå ud og udforske de kulinariske spisesteder i området. Du kan endda sove længe dagen efter, da morgenmad og undervisning først starter senere.
Eksempel på dagligt program:
08.00 – 09.30 undervisning
10.00 – 11.00 Morgenmad fælles oprydning
11.00 – 16.00 Fritid, vandreture, afslapning, byture, frokost mv.
16:00 – 17:30 Undervisning
19.00 – ? Aftensmad og fælles oprydning.
-Forbehold for ændringer af programmet.
MAD:
AFTENSMAD:
For at gøre dette retreat prismæssigt tilgængeligt for alle, vil aftensmaden være på karma basis. Alt efter antal deltagere, vil du derfor have en ugentlig madlavnings dag sammen med 2-3 andre deltagere.
Det er en skøn mulighed for at skabe bånd imellem deltagerne, og vi har i forrige retreats haft stor succes med dette.
Der vil være handlet ind til en lækker vegetarisk ret, salater, brød og andre lækkerier, som i sammen skal tilberede og servere for de andre deltagere. En mappe med nemme og tilgængelige opskrifter, lister om hvem du skal arbejde sammen med, dage mm, finder du i køkkenet. Denne mappe er tilgængelig for alle 24-7, så du kan følge med i madplaner og dage du skal være i køkkenet.
Lørdag aften hjælpes vi alle til en lækker middag med vin og hygge…
MORGENMAD:
Består af brød, yoghurt, havregryn/grød, æg, frugt, juice, kaffe, the mm.
FROKOST:
Er selv betalende – der er rig mulighed for cafe besøg eller hente hjem og nyde i haven.
Aftensmad: En vegetarisk ret, som vi laver i fællesskab.
BETALING OG PRIS:
OPHOLDET INKLUDERER:
– 6 overnatninger
– 5 fulde dage
– 6 x morgen
– 5 x aftensmad
– Daglig healing, meditation og yin yoga
– 1 x Restorative og healings workshop
– Sengetøj og håndklæder
– Slutrengøring
PRIS:
– Pris inkl ovenstående, pr person i delt værelse kr. 8738.-
– Underground yoga er medlem af rejsegarantifonden nr 2964
OPHOLDET INKLUDERER IKKE:
– Fly
– Forsikring
– Transfer
– Frokost
VIGTIG VIDEN:
For at sikre dig plads på dette retreat, skal vi bede om et depositum ved tilmelding.
Depositum Kr. 2000.-
Rejsen fulde pris skal være betalt senest d 1 februar 2022
Betaling
Betaling af depositum eller det fulde beløb for skal ske til:
Underground Yoga.
Reg. 0106
Konto nr. 8982553084.
Tekst – for og efternavn Malaga 2022 og navn
Ønsker du at dele betalingen op, kan dette godt lade sig gøre, kontakt da Sisse eller Ejsa.
Du vil komme til at dele værelse med andre, så hvis du rejser med en eller flere, som du gerne vil dele med, så lad os vide det ved tilmelding.
Afbestillingsregler:
Afbestillingsregler:
Aflyser du inden D.1 februar, tilbagebetales depositum max 2000 kr af det indbetalte beløb. Aflyser du efter D.1 februar tilbagebetales der ikke. Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere herom.
Da der ikke er mange pladser, er det først til mølle princippet.
Forsikring:
Du står selv for rejseforsikring.
Arrangør fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, aflysninger, konkurs mm.
Hvis turen bliver aflyst fra udbyders side, dette gælder også corona, vil du selvfølgelig få hele det indbetalte beløb retur.
Da turen kun gennemføres ved min. 8 deltagere anbefales at du venter med at købe flybillet til du har grønt lys.
Udtalelse fra deltager:
Yoga- meditationsrejse
I sensommeren 17, tog jeg med på yoga og meditationsrejse, til det skønneste hus i de spanske bjerge. Jeg må indrømme at det var med nogle forbehold at jeg meldte mig til, yoga havde jeg prøvet 3 gange før og ingen kød hele ugen! Jøsses da! Begge bekymringer var fuldstændig uden hold i virkeligheden.
Ejsa er sød, sjov og meget naturlig i sin undervisningsstil, god til at favne og tilpasse alles kunnen. Det var virkelig skønt og givende ud over alle grænser, at stå op og dyrke yoga i den kølige, halvmørke morgen. Mens byen omkring os vågnede, gjorde vores kroppe det også.
Gruppen vi var, havde den fineste dynamik. Alle var så omgængelige og lette at være sammen med. Madlavningen om aftenen var i hold, men ofte stod der en del flere og hjalp til. Og alt var så lækkert og mættende, både for krop og sjæl, at jeg slet ikke savnede kød. Tværtimod, fik jeg det hurtigt bedre/lettere i kroppen.
Efter eftermiddagens yoga, havde vi meditation/energi gruppearbejde, som er en af Mama Sisses hjertesager.
OBS! Du skal være klar til at Sisse ser lige igennem dig, helt ind i dig 🙏 Mama Sisses første retreat, men det lod hun sig ikke mærke med. Sisse er smaddergod til at mærke din og gruppens energi i øjeblikket og skabe en læring og energi der gavner, støtter og udvikler gruppen.
Meget magi skete under disse gruppemøder.
Alt i alt en lille uge med ro, rummelighed, plads til at være, læring og næring til krop og sjæl. ♥
Hvem er Sisse
www.puresouls.dk

Sorry, the comment form is closed at this time.