Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

KOMMENDE – GOA YOGA RETREAT, EN ANDERLEDENS YOGAREJSE

PURE YOGA OG FERIE I GOA, MANDREM BEACH.

 

·

Pure yoga og ferie

Er du lidt træt af yogaretreats der har et strammere skema end din normale kalender….

Skræddersy din egen yoga ferie i Goa. Denne yoga ferie er den perfekte kombination af aktiv ferie og dase ferie, her er det dig der bestemmer tempoet.

Morgen og aften yoga ligger med tilpas mellemrum, så der er plads til at dase på stranden, Købe tørklæder af strandhandlerne, bade i havet, SUP boarde, surfe, slentre ned af den fantastiske Mandrem beach, shoppe i Arambol eller bare hænge ud på din egen lille sofa på din terrasse. Yoga shalaen er til fri afbenyttelse, hvis du skulle få lyst til at dyrke mere yoga og ellers er der masser af rolige steder langs stranden, hvor du kan dyrke yoga eller mediterer.

Her er der ikke noget der hedder dårlig samvittighed, hvis du en dag skulle skulke fra en yogatime. Dette er ferien hvor der er tid og plads til at være dig.

D.17/1 velkomst middag kl 18.00
D.18/1 vores første morgen Yogatime
D.29/1 sidste yoga time om aftenen og afskedsmiddag

Program:
Timerne vil være en blanding af slow flow, hatha & Yin yoga, nogle gange baseret på Yang yoga (styrke) andre gange Yin (blid og feminin) Om du er øvet eller ny, vil der være plads og udfordringer til dig.
En gang om ugen og enkelte timer, holder vi fri fra yoga, her tager vi på tur, lokale markeder, hemmelige strande, ferskvandssøer, templer mm.
Alle yogatimerne og turene er frivillige, hvis du har brug for at sove længe eller holde pause, skal det være med god samvittighed ♥

Yoga:

Klassisk Hatha Yoga, Pranayama, Solhilsner, Asana (stillinger) Savasana (Afspænding). Her går vi langsomt frem, nyder alle bevægelser, finder balance både i asanas og i os selv.

Vinyasa (slow flow)

Slow flow er en yogaform, hvor vi arbejder med åndedræt, bevægelser og statiske stillinger. Åndedræt og bevægelser er langsomme og rolige og gør derfor denne yogaform anderledes fra flow/vinyasa, hvor hver bevægelse følger åndedrættet og tempoet derfor er ret højt.
Vi bevæger os langsomt, hvilket gør denne yoga form tilgængelig for dig som er ny, dig som ønsker styrke og dig der kan lide at være i stillingerne lidt længere.

Yin Yoga

Yin yoga er det gemte, stabile og statiske. Yang yoga (vinyasa) er det dynamiske, synlige og styrkende. Alle yin stillinger udøves tæt på gulvet og der arbejdes langsomt med bindevævet, medianbaner og organer. Stillingerne holdes længe og inviterer til at gå dybere ind i dig selv, mærke efter og frigive blokeringer, gemte følelser og oplevelser.
Yin skaber rum til at smelte de facader og masker vi bærer i hverdagen.

Yin & Bindevævsmassage:

Bindevæv er kroppens depot af fedt, ubalanceret følelser og affaldsstoffer.
Får disse depoter lov til at ophobe sig kan der forkomne symptomer som:

Hovedpine
Dårligt kredsløb (hævede ben), Muskelspændinger som forsager ondt i ryg og hofter, Fedtophobninger (cellulitis) Træthed
Følelsesmæssigt ubalance.

Vi masserer mindfuldt bindevævet med bløde og hårde bolde. En kombination af yin som stresser og trækker i bindevævet og bolde der ligger tryk på bindevæv og triggerpunkter.
FANTASTISK VED ØMME MUSKLER EFTER NOGLE GODE DAGE MED YANG YOGA ☘

Nogle dage vil vi arbejde os dybere ind i teknikker og alignments clues på nogle specifikke Asanas. Der vil også være plads til yoga på et legende plan, par yoga, acro yoga på begynderplan mm. Du vil lærer at lave dit eget program, så du selv kan rulle måtten ud hjemme på stuegulvet.

Eksempel på det daglige program :
– Morgenyoga kl 8-10.00
– Morgenmad kl 9.30-10.15 ish
– Aftenyoga kl 16.00-17.45
– Aftensmad kl 19.00 ish
– Meditation på udvalgte dage.

Yogaundervisningen vil variere mellem 1,5-2 timer.

Beach street

Check hotellet  Www.beachstreet.in

Ca en time herfra ligger de berømte markeder, her er der ikke et øje tørt: Smykker, sko, designertøj, tæpper, parfumer, perler, læderindbundne bøger, hjemmesyede mokkasiner, drømmefangere, her kunne remsen ende, men det gør den ikke, dette er et mekka for shopping.


Dato for seneste tilmelding:
Så længe pladser haves, vær dog opmærksom på at flybilletterne bliver en del dyrere, hvis du venter alt for længe.

Pris

Yoga:
Betaling for yogaundervisning, betales til Underground yoga:
– 4.000,00 kr

Indbetaling af fulde yogaundervisnings depositum til bank Nordea:
Reg: 0106
Kontonummer : 8982553084
Skriv en mail til “ejsa@underground-yoga.dk” med fulde navn og adresse, inden betlaingen er overført. Når betalingen er udført vil du modtage en bekræftende mail.

mer.

Ikke inklusive:
Fly
ca 4.300,00 – 7.000,00 kr. Check Air india, direkt til New Delhi.

Visum:350,00 kr (Laves digitalt på den indiske ambassades hjemmeside og koster ca 50 $

Mad:
Morgenmads buffet, müesli, yoghurt, juice, kaffe, the, æg mm ca 350-400 rp per person (ca 35-40 kr) betales når du ankommer til Dunes
Aftenbuffet kan tillægges hvis vi er mindst 10 personer. Der er rig mulighed for vegetar mad og maden på dunes er super lækker med mulighed for variation.

Turer:
Markeder, sightseeing mm.

Taxi :
Fra-til lufthavnen ca 1.700 rp (ca 170 kr) pr. vej. Når du har betalt for Yoga til underground yoga, vil jeg sørge for at der bliver arrangeret en taxi til dig, meddel mig gerne hvor mange i flyver sammen.

Flyrejse:
Check Momondo, de har et bredt udvalg af ruter. Når depositum er betalt bliver du addet til en facebook gruppe. Her kan i finde sammen på rejsen og evt aftale at dele taxi, værelse, købe flybiletter mm.

Betaling:
Betaling/depositum af Yoga og meditations undervisning skal ske til Underground Yoga.
Reg 0106- Konto nr 8982553084
– 4000 kr

Afbestillingsregler: 
Aflyser du inden D.1 September, tilbagebetales 1500 kr af depositummet. Aflyser du efter D.1 September tilbagebetales depositummet ikke.. Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere mig herom. Da der ikke er mange pladser på Dunes, er det først til mølle princippet.
Hvis rejsen aflyses fra udbyders side, betales hele depositummet tilbage. Vi skal være 6 personer for at gennemfører.

 

Rejsegarantifonden:
underground yoga er medlem af rejsegarantifonden

Forsikring m.m.: 
Du står selv for forsikringer for turen der dækker, flyrejse, undervisning og ophold.
Arrangør fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom, aflysninger, konkurs mm.
Da turen kun gennemføres ved min. 6 deltagere anbefales at du venter med at købe flybillet til du har grønt lys.

Der tages forbehold for fejl og ændringer.
Glæder mig til at dele dette skønne sted med dig Namaste Ejsa Andersen                          

Sorry, the comment form is closed at this time.