Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

EN ANDERLEDES YOGA REJSE TIL BALI 2019 1 plad tilbage

1850
2

BALI GUDERNES Ø

Pure yoga in Bali

En anderledes yoga ferie hvor du selv vælger yogatid og hvilken form for yoga du ønsker at deltage i.
De første 6 dage bor vi klods op ad Yoga barn i Ubud, der med 20 daglige yoga timer, ja du læste rigtigt 20 daglige yogatimer byder på alt fra Acro yoga, yin yoga, restorative, flow, hatha, kundalini og meget meget mere. Alt hvad hjertet begærer for enhver yogi.
Herefter drager vi til canggu, yoga retreatet der vil ”blow your mind”. Med 8 daglige yoga timer og en location langt fra larm og turister, vil dette sted være som at trække stikket og lade batterierne op, til du vender tilbage til normalen.

Forestil dig at vågne op en oktober morgen med solen strømmende ind gennem vinduerne. Lange dovne dage med alt det du elsker, fri, yoga, sol, sommer, lækker mad og gode bøger.
I en blanding af ældgammel kultur, bjerge, vulkaner, byliv, strande, shopping, lækre restauranter og ikke mindst et voksende yogamekka, finder du Gudernes Ø Bali. Balineserne er et super smilende folkefærd. Over hele øen opretholdes deres gamle traditionelle skikke. Her er det ikke usædvanligt at se stimer af kvinder i farverige kjoler med offer gaver til guderne, hver dag er en fest.
Bali byder på et hav af ”must see”, og det kan være en god ide at læse lidt om øen inden du tager af sted.
Bestig Mount Batur en tidlig morgen og se solen stå op over Bali.
Besøg Thana lot, templet i havet med en ferskvands kilde.
Shop i Ubuds utallige butikker eller på det store marked.
Gå en tur i monkey forest hvor aberne leger, bor og giver dig dagens grin.

Udrejse d.20/10-19 indtjek Ubud aura kl 14.00
Hjemrejse d.3/11-19 udtjek kl 12.00

21-27 OKTOBER UBUD AURA, UBUD
Din tur starter i Ubud. Frodige dale, smukke rismarker, balinesiske traditioner, lokal kunst og masser af lækker shopping.
UBUD
Ubud er vel besøgt af turister og yogier fra hele verden og er Balis store yoga mekka. Det er her du skal dyrke yoga, drikke din kaffe med sojamælk, hænge ud til lækker balinesisk musik og slentre rundt i en tilstand a ”mellownes” and ”joy”. Er du shopaholic er Ubud helt sikkert stedet du skal handle, det er en del billigere end Seminyak og Canggu. Byen bugner af de lækreste spisesteder, om du er veganer, vegetar, kød eller fiskespiser, er der lækkerhed at finde.

We just love Ubud ♥

HOTEL UBUD AURA:

Dit hjem i Ubud hedder Ubud aura, og er et meget lækkert hotel med super gode anmeldelser. Det ligger kun ca. 5 minutters gåafstand fra Yoga barn, som med 20 daglige timer bliver dit andet hjem i Ubud. Hotellet har en lækker pool og egen restaurant, der giver dig mulighed for at trække dig tilbage og dase i solen efter endt yogatime. Du er i gå afstand fra Ubud by, masser af shopping og meget tæt på restauranter og den kendte, monkey forest.
VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT HOTELLET HAR BEGRÆNSET VÆRELSER. Skulle du være dog sent ude, finder vi et andet hotel tæt på til dig, no worries.
Link til hotellet: https://www.ubudaura.com/gallery.html

YOGA UBUD

Du har et 10 turs klippekort inkluderet i rejsen. Ønsker du mere end 10 x yoga, er det mulig mod extra betaling at købe et 20 turs klippekort. Dette vil jeg gerne vide hurtigst efter bestilling af rejsen.
OBS Klippekortet er personligt og kan ikke deles med andre.
Yoga skema yogabarn: https://www.theyogabarn.com/class-schedule.html
Du kan downloade yoga barns APP ”THE YOGA BARN BALI”

MAD UBUD

Hotellet er inkl. Morgenmad. Frokost og aftensmad står du selv for. Aftensmad spiser vi sammen (hvis du ikke lige er til yoga eller shopper amok) Vi spiser på forskellige lækre cafeer og restauranter rundt omkring i byen. Du er altid velkommen til at spise alene eller med en veninde mm, husk det er din ferie ♥
SIGHTSEEING DAG FRA UBUD

Vi holder yoga fri og tager på tur i Balis land. Her vil vi opleve det traditionelle Bali, se smukke bjerge, rismarker mm. Vi tager til den smukke strand Blue lagoon. Her kan du snorkle fra stranden, flyde i det hvide sand eller spise lidt mad på den tilhørende restaurant. Hvis vejret imod alle forventninger skulle være dårlig denne dag, vil turen gå et andet sted hen.
Er du interesseret i flere ture, er det muligt at bestille din helt egen skræddersyet tur.

Læs om den blå lagune:
https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g608489-d3697012-Reviews-Blue_Lagoon_Beach-Manggis_Bali.html

UDARA RESORT, CANGGU 27 OKTOBER-03 NOVEMBER 

Turen går til Cangggu. Vi forlader Ubud samlet i minbus og tager den ca 1,5/2 timers tur mod Canggu. Det nu der kommer mere ro på din yoga ferie.

HOTEL UDARA

Udara Yoga Detox & Spa ligger ved stranden Seseh beach og er det ultimative luksus retreat. Stedet har noget ingen andre steder har, og jeg kan love dig at dette retreat sted er en oplevelse for sig.
Fra den lækre pool har du udsigt over lava stranden og det sparsomme liv fra fiskerne. Her kan du nyde en juice i pool baren eller boltre dig i whirl eller Watsu poolen. Du kan også detoxe i den finske sauna, eller tage et urtedampbad i spa centeret, som er inklusive i rejsen. Alle aktiviteter på Udara, på nær massage, er inkluderet i prisen.
Yoga shalaerne har alle udsigt over havet og gør det extra nemt at vende blikke indad og bare flyde med.

Link til hotellet: https://www.udara-bali.com/udara-galery/

Udara resort ligger tilbagetrukket for Canggus pulserende liv og giver mulighed for til at nyde den absolutte stilhed i og omkring dig.
Med de 8 daglige yogatimer, vil du have rig mulighed for også at holde fri og slappe af i solen. Er du interesseret i at surfe, er dette også muligt.

Yoga skema Udara: https://www.udara-bali.com/yoga-schedule/

Kun ca. 20 min gang via stranden kommer du til Echo beach i Canggu. En af de mest populære surf strande i området. Her finder du liv, lækre sundheds cafeer, shopping mm. Skulle man være doven anlagt en dag, har hotellet gratis shuttle bus til Canggu.

Udara giver dig alle muligheder til at vende tilbage til nærvær og ”Dig tid” og er mildest talt et eventyr.

Historie fra Udara
Det er tidligt morgen, dovent ruller jeg ud af sengen og tager mit yoga tøj på. 7.30 er der Ariel yoga/hammock yoga. Jeg er den første i yoga shalaen, jeg vælger en slynge på første række ud mod havet og kravler op i den. Der er allerede surfere ude, jeg kan se dem fange de utallige bølger der ruller ind. Musik for mine øre, havet, synet, mon jorden alligevel er himlen?…… Timen starter, vi flyder rund i slyngen og det føles så rart efter den lange tur dagen før. Er ør af lykke, er ikke i tvivl om at lige præcist det her øjeblik er et af de smukkeste, jeg længe har haft tid til, at lægge mærke til.
Ejsa, Udara oktober 2018

MAD

Maden på Udara er også helt i top, hver dag byder på lækker økologisk vegetarisk mad.
Morgenmads buffet og aftensmad bestående af en 3 retters menu, er inkluderet i dit ophold. Du vælger selv ud fra menukortet hvad du ønsker at spise den pågældende dag. Er du ikke vegetar eller veganer, står det dig frit for at komplettere din mad med fisk, dette er også inklusiv i opholdet.
Du står selv for din frokost, som også kan spise på hotellet eller i byen Canggu.

Du kan se her hvad restauranten byder på:
OBS: Du skal sætte 3 nuller bag prisen for at se det rigtige beløb.
http://www.udara-bali.com/wp-content/uploads/2018/05/Organic-Ocean-Menu.pdf

DIN FERIE

Husk at det er din ferie, din tid… og det er dig det handler om.
Tag en fridag.
Gå en tur alene eller sammen med andre.
Drik et glas vin…….. Eller 2.
Spis fisk eller kød hvis du har lyst.
Shop amok og glem at komme til aftensmaden eller yoga.

Det er vigtigere for mig, at du har nydt dit ophold og stresset af, end at du har fulgt programmet til punkt og prikke og skal bruge en uge, når du kommer hjem, til at rekreerer ♥

CANGGU LINK:
https://www.lapoint.dk/blogg/the-ultimate-guide-to-canggu-bali/

FLYBILLETTER

Du skal selv købe dine flybilletter, jeg vil råde dig til at gå ind på momondo eller skyscanner, da det er de sider jeg har bedst erfaring med. Der er kun en international lufthavn på Bali, koden er DPS.
Udrejse d.20 oktober, indtjek kl 14.00 – Hjemrejse d.3 november, udtjek kl 12.00.
Ønsker du at blive længere eller komme før kan jeg hjælpe dig med ophold.

ANKOMST: TAXI TIL UBUD

Når du har købt flybilletter kontakter du mig med info
• Ankomst tid
• Fly navn og nr.
• Navn.
Jeg sørger for at du bliver hentet af en glad Balineser med et skilt hvorpå dit navn står. Det tager ca. 1,5 time og koster omkring 180 kr. for én tur med 6-8 pladser.
HJEMREJSE: TAXI TIL LUFTHAVN FRA UDARA, CANGGU

Udara resort ligger 1 times kørsel fra Rai International Airport. Du kan kan bestille taxi hos Udara til lufthavnen når du skal hjem. Det koster ca. 170 danske kroner for en taxi.

INKLUDERET I REJSEN

Ubud
• 6 nætter på Hotel Ubud aura
• 10 x yoga klippekort
• 6 x Morgenmad
• Sightseeing dag
• Transport fra Ubud til Canggu
• 15 minutters fodmassage
• Opfyldning mineral vand (husk din vanddunk)
• Eftermiddags the
• 10 % på alle behandlinger

Canggu
• 7 nætter på Canggu Udara hotel
• 7 x morgenmads buffet
• 7 x 3 retters aften menu
• 8 x daglig yoga
• 1 x 3 timers yin workshop m. Ejsa
• 2 x Hatha flow
• Drikkevand (husk din vanddunk)
• 1 x massage på hotellet
• Fri afbenyttelse af sauna, spa, koldvandsbassin, varmvandsbassin, Herbal steam room.

IKKE INKLUDERET I REJSEN:

• Taxi til/fra lufthavn
• Frokost i Canggu
• Frokost og aftensmad i Ubud
• Forsikringer

PRIS

Prisen for rejsen er uden flybillet.

Delt dobbeltværelse fra 9.500 – 10.800 kr. Pr person
Enkeltværelse fra 9.800 – 10.200 kr. Pr person

Der må her tages højde for vekslende valuta priser.

Når du har indbetalt depositummet, bliver du addet til en Facebook gruppe. Her kan du dele erfaring, bestille fly med de andre og spørge om alt og intet. Herinde kan du også finde en TO BRING liste.

BETALING

Betaling/depositum på 3500 kr skal overføres når du har bekræftet din bestilling via
Mail: ejsa@underground-yoga.dk
Tlf: 29615226

Det resterende beløb skal indbetales senest d.1 August.
Du er selvfølgelig velkommen til at betale hele beløbet på en gang. Det er også muligt at dele betalingen op i rater.
Kontakt
Mail: ejsa@underground-yoga.dk
Tlf: 29615226

Beløbet betales til Underground-Yoga. Reg 0106- Konto nr 8982553084

AFBESTILLINGSREGLER: 

Aflyser du inden d.1. August, tilbagebetales 1.000 kr. af depositummet. Aflyser du efter d.1. August tilbagebetales depositummet ikke. Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere mig herom. Da der ikke er mange pladser på Ubud Aura, er det efter først til mølle princippet.
Hvis rejsen aflyses fra udbyders side, betales hele depositummet tilbage.

REJSEGARANTIFONDEN:

Underground-yoga er medlem af rejsegarantifonden med registrerings nummer 2964

FORSIKRING: 

Du står selv for forsikringer for turen der dækker flyrejse, personskade mm.
Arrangøren fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom o.lign.
Det er muligt, at blive dækket via sin indboforsikring, husk at tjekke at du er dækket ved sygdom, både før og under turen.

Der tages forbehold for tastefejl mm

Jeg glæder mig til at dele denne noget andreledes yoga rejse med dig.

Har du spørgsmål til rejsen, så kontakt mig endelig på
ejsa@underground-yoga.dk
Tlf 29615226

Namaste Ejsa
Underground-yoga

 

UDARA VÆRELSER

UDARA SOLNEDGANG

UDARA

 

YOGA PÅ UDARA

 

MADEN UDARA

 

YOGA BARN UBUD

 

HOTEL UBUD AURA

 

Sorry, the comment form is closed at this time.