Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

Bali – oktober 2019

502
0

Turen går til Bali

Bali emmer af traditioner og kulturelle begivenheder, lige meget hvor du bevæger dig hen. Her er altid farvestrålende kvinder med offergaver, musik og smilende ansigter.
Venlighed er oprigtighed og du vil føle dig hjemme lige fra du lander i smukke Udara, som en fornemmelse af at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Vi inviterer den fornemmelse og fantastiske følelse med ind i alle vores Yogatimer. Her skal være plads til dig. Derfor er alt yogaundervisning á ca 2 timer, det betyder ikke at du skal kæmpe dig igennem time lange vinyasa sekvenser, med eneste tanke om pool og fritid, men med en følelse af at der er tid til dig, tid til at mærke og lære stillingerne at kende, tid til at prøve og lege med nye ideer og balancer.

Vi skal bo på ”Udara Bali yoga Detox & spa” i Cemagi (Kuta utara).
Cemagi ligger tilbagetrukket for Canggus pulserende liv og giver mulighed for til at nyde den absolutte stilhed.

Kun ca 15 min gang via stranden kommer du til Echo beach i Canggu. En af de mest populære surf strande i området. Her finder du liv, lækre sunde cafeer, shopping mm.
Bali er et mix af gammel kultur, bjerge, aktive vulkaner, byliv, shopping, lækre restauranter og ikke mindst et voksende yogamekka for alle typer yogier.

Vi starter alt vores morgenundervisning med meditation i den skønne stilhed, omkranset af den skønneste have. Mangler du “Dig tid” er der ingen tvivl om at du vil finde det her. Vi spiser morgenmad og aftensmad sammen i de skønne omgivelser af haven. Frokosten kan du bestille dag for dag og ellers er der rig mulighed for at besøge Canggu, med deres utallige lækre spisesteder.

DIN FERIE

Husk at det er din, ferie, din tid… Det er dig det handler om.
Tag fri fra en yogatime
Gå en tur alene eller sammen med andre
Drik et glas vin…….. Eller 2
Spis fisk eller kød hvis du har lyst
Shop amok og glem at komme til aftensmaden

Det er vigtigere for mig at du har nydt dit ophold og stresset af, at du har fulgt programmet til punkt og prikke og skal bruge en uge, når du kommer hjem, til at rekreerer ♥

DIT YOGAHJEM
Udara Bali Yoga Detox & Spa, ligger ved stranden Seseh beach.
Fra den lækre pool har du udsigt over stranden og det sparsomme liv fra fiskerne.
Her kan du nyde en juice i baren eller boltre dig i whirlpoolen eller Watsu poolen. Du kan også detoxe i den finske sauna, eller tage et urtedampbad i spa centeret.

Udara giver dig alle muligheder til at vende tilbage til nærvær og Digtid.

En vegetarisk eller kontinental morgenmad tilbydes dagligt på ejendommen. Ejendommen byder på økologisk og vegansk mad.

https://www.udara-bali.com/

TAXI FRA LUFTHAVN
Ngurah Rai International Airport ligger 1 times kørsel Udara. Du kan hjemmefra bestille shuttlebus fra lufthavnen, det koster ca 170 dk kroner og der kan være 4 personer i en bus.

CANGGU
https://www.lapoint.dk/blogg/the-ultimate-guide-to-canggu-bali/

MAD
Lækker økologisk vegetarisk mad.
Morgenmad og aftensmad er inkluderet i dit ophold.
Du står selv for din frokost.
Er du ikke vegetar eller veganer, står det dig frit for at komplettere din mad med fisk eller kød.
Du kan se her hvad restauranten byder på, hvis du vælger at blive på Udara.
OBS: Du skal sætte 3 nuller bag prisen for at regne prisen ud.
http://www.udara-bali.com/wp-content/uploads/2018/05/Organic-Ocean-Menu.pdf

ANKOMST
Du ankommer på Udara resort 14 September her får du tildelt dit værelse.

D.15 September
kl 9.30 morgenmad og velkomst
kl 10.30-11.30 Yin yoga (Grounding)
kl Info
kl 16.30-18.00 Yoga

Din hjemrejse er d.25 september.

SÆRVÆRDIGHEDER TÆT PÅ UDARA

• Tanah Lot
• Pererenan Strand
• Echo Strand ligger
• Batu Bolong Strand
• Canggu strand
• Berawa Strand
• Batu Bolong-templet
• Denpasar (DPS-Ngurah Rai International): 12,4 km

YOGA
Yoga stilen vil være en blanding af flow, hatha og yin yoga. Den dynamiske hatha yoga vil hjælpe dig til at vække kroppen om morgenen og den statiske yin vil hjælpe dig til bedre og længere søvn.
I yoga undervisningen vil vi skabe plads og modifikationer for dig der er begynder, og udfordringer til dig der er øvet. Yoga undervisningen varer fra 1,5 – 2 timer både morgen og aften, det giver os tid til at nørde, lege, skabe ro og reflekterer.

Hatha mix

Er en lækker blanding af at bevæge dig til åndedrættet, holde stillingerne statisk, nørde alignment, vende blikket indad, få sved på panden, pulsen op, bruge og forøge din styrke. Stillingerne er designet til åbne kanalerne i kroppen og fjerne blokeringer, bland andet i rygsøjlen så energien(prana) kan flyde frit.
Vi bygger stille og roligt stillinger og udfordringerne op i et tempo hvor alle kan være med, lige meget om du har prøvet yoga før eller ej.
Du vil opleve at mærke din krop, finde muskler der har været gemt og glemt, strække kroppen i forbindelse med åndedrættet og altid slutte af med afspænding, enten guidet eller i stilhed.

Yin

Yin yoga passer til alle niveauer, og er et perfekt supplement til de dynamiske og muskulære Yang stilarter i andre motionsformer. Der lægges vægt på indre varme, og sammentrækning af musklerne.
I Yin Yoga arbejder man med lange stræk i 3-6 minutter. Vi praktiserer med en holdning af medfølelse og accept, og arbejder på at vække medianbaner og
fremme strømmen af energi (Qi) .Yin Yoga er rettet mod bindevævet ,ledbånd og knogler, selv de led i kroppen, som normalt ikke udnyttes så meget i de mere aktive yogastilarter.

Program (Ændringer kan forekomme)

YOGA PROGRAM

8.00-09.45 meditation og morgenyoga
9.50-10.30 Morgenmad
10.30-16.00 Frihed (Du sørger selv for frokost)
16.00-18.00 Aftenyoga
19.00-20.00 Aftensmad
20.00 din tid

SIGHTSEEING DAG
Vi holder yoga fri og tager på tur i Balis land. Her vil vi opleve det traditionelle Bali, se smukke bjerge, rismarker mm. Du er selv med til at tilrettelægge denne tur.
Du kan fravælge sightseeing, hvis du ønsker en fridag for dig selv, eller har din hele egen agenda for hvad du vil se og opleve. Vi skal nok hjælpe dig med kørsel mm.
Derud over er det altid i orden at trække sig tilbage, holde yoga fri og nyde sin egen stilhed.

INKLUSIVE:
10 x Morgenmad for 2
8 x aftensmad
2 x frokost
9 x meditation/morgenyoga
9 x aftenyoga
1 x massage
fri benyttelse af spabad, sauna, whirlpool mm.

IKKE INKLUSIVE:
Taxi
Sightseeing dag.
Frokost (minus de 2 x)

Forbehold for tastefejl mm.

Namaste Ejsa

 

About Us

Sorry, the comment form is closed at this time.