Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

UDSOLGT – BALI EN ANDERLEDENS YOGA REJSE

3566
2

Afrejse d.21 oktober – Ankomst d.22 oktober – check ind kl 14.00

Hjemrejse d.5 november

I Ubud skal vi dyrke yoga hos Yoga Barn, et yogaeventyr du kun møder lige her. Med de ca 20 daglige yogaklasser og undervisere fra hele verden, giver det dig rig muligheden for at udforske de forskellige stilarter yogaen tilbyder. Undervisningen er i top kvalitet og jeg lover dig, at elsker du yoga, så er det her paradis. Vi afslutter yogaeventyret i Uluwayu, hvor jeg vil undervise og guide dig i blid yoga, yinyoga med og uden boldmassage. En skøn måde at komme tilbage ned i kroppen og lade alle de indtryk ind som du har fået med dig fra Ubud og yogabarn synke ind <3

 

BALI GUDERNES Ø

Forestil dig at vågne op en oktober morgen med solen strømmende ind gennem vinduerne. Lange dovne dage med alt det du elsker: Frihed, yoga, sol, sommer, pool, hav, extrem lækker mad og gode bøger. I en blanding af ældgammel kultur, bjerge, vulkaner, byliv, strande, shopping, lækre restauranter og ikke mindst et voksende yogamekka, finder du Gudernes Ø Bali. Balineserne er et super smilende folkefærd. Over hele øen opretholdes deres gamle traditionelle skikke. Her er det ikke usædvanligt at se stimer af kvinder i farverige kjoler med offer gaver til guderne, hver dag er en fest. Bali byder på et hav af ”must see”, og det kan være en god ide at læse lidt om øen inden du tager af sted. Bestig Mount Batur en tidlig morgen og se solen stå op over Bali. Besøg Thana lot, templet i havet med en ferskvands kilde.Shop i Ubuds utallige butikker eller på det store marked med billige priser og gode fund. Gå en tur i monkey forest hvor aberne leger, bor og giver dig dagens grin.

UBUD

Din tur starter i Ubud. Frodige dale, smukke rismarker, balinesiske traditioner, lokal kunst og masser af lækker shopping.

Ubud er vel besøgt af turister og yogier fra hele verden og er Balis store yoga mekka. Det er her du skal dyrke yoga, drikke din kaffe med sojamælk, hænge ud til lækker balinesisk musik og slentre rundt i en tilstand af ”mellownes” and ”joy”. Er du shopaholic er Ubud helt sikkert stedet du skal handle, det er en del billigere end strandbyerne. Byen bugner af de lækreste spisesteder, om du er veganer, vegetar, kød eller fiskespiser, er der lækkerhed at finde.

I Ubud skal vi dyrke yoga hos Yoga Barn, et yogaeventyr du kun møder lige her. Med de ca 20 daglige yogaklasser og undervisere fra hele verden, giver det dig rig muligheden for at udforske de forskellige stilarter yogaen tilbyder. Undervisningen er i top kvalitet og jeg lover dig, at elsker du yoga, så er det her paradis.

We just love Ubud <3

HOTELLET : TEBESAYA COTTAGE 22-31 OKTOBER

 • Tjek ind: 22/10-2022
 • Tjek ud: 31/10 – 2022

Tebesaya Cottage ligger trukket tilbage fra Ubud  i den lille landsby Tebesaya, med kun 5 min gang til yoga barn. Hotellet har kun 12 værelser, omgivet af en smuk have med hele 2 lækre pools. Her kan du nyde soltimerne mellem dine yoga klasser og shoppingturene. Du er i gå afstand til Ubud by, masser af shopping og meget tæt på restauranter og den kendte, monkey forest.

Der 6 rum på første sal og 6 i stuen og alle vender de mod en pool

 • Wifi
 • Roomservice
 • Pool håndklæder
 • Morgenmad
 • Mulighed for at bestille spa, ”egenbetaling”
 • Mulighed for at lave te og kaffe på værelset

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DET ER ET LILLE HOTEL OG HAR BEGRÆNSET VÆRELSER. Skulle du være dog sent ude, finder vi et andet hotel tæt på, til dig, no worries.

Link til hotellet: http://www.tebesayacottage.com/

YOGA UBUD

Inkluderet i rejsen har du 20 x klippekort til yogabarn

Yoga skema yogabarn: https://www.theyogabarn.com/class-schedule.html

Du kan downloade yoga barns APP ”THE YOGA BARN BALI”

MAD UBUD

Hotellet er inkl. Morgenmad.

Morgenmad:  Æg efter eget valg, stegte kartofler og tomater, smoothie Bowl eller frugt, avokado smasch (fjernet),  juice

Frokost står du selv for og der er rig mulighed for alt hvad hjertet begærerm, spis din smootie bowl i nogle af de mange cafeer.  Aftensmad spiser vi som regel sammen (hvis du ikke lige er til yoga eller shopper amok) Vi spiser på lækre cafeer og restauranter rundt omkring i byen. Du er altid velkommen til at spise alene eller med en ven/veninde mm, husk det er din ferie <3

SIGHTSEEING FRA UBUD

Det anbefales at du holder en dag fri og tager på tur i Balis land. Her vil du kunne opleve det traditionelle Bali, bestige smukke bjerge ved solopgang og spotte udover de grønne rismarker mm. Tag evt til den smukke strand Blue lagoon, her kan du snorkle fra stranden, flyde i det hvide sand eller spise lidt mad på den tilhørende restaurant.

En anden populær mulighed er mount Batur. Her tager man af sted tidligt om morgenen, hiker op til toppen og nyder solopgangen fra bjergets top.

Er du interesseret i flere ture, er det muligt at bestille din helt egen skræddersyet tur.

Læs om den blå lagune:

https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g608489-d3697012-Reviews-Blue_Lagoon_Beach-Manggis_Bali.html

Læs om Mount Batur:

https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g303952-d3247628-Reviews-Mount_Batur_Sunrise_Trekking-Kintamani_Bangli_Bali.html

ULUWATU VILLA YOGA BINGIN SHARING ROOMS 31 OKTOBER – 5 NOVEMBER

 • Tjek ind: 31/10
 • Tjek ud: 5/11

Turen går til Uluwatu. Vi forlader Ubud samlet i bus/mini busser og tager den ca 2-2,5 timers tur mod Uluwatu. Det er nu der kommer mere ro på din yoga ferie. Tæt på vandet, blid yoga og myofascial release med bolde og yin yoga.

Villaen som er en økoinspireret luksus ejendom ligger skjult i det bakkede landskab på Bukit halvøen på syd spidsen af Bali. Alle værelserne har 2 x enkeltsenge, de kan dog rykkes sammen til en dobbeltseng. Her er du omgivet af en smuk have med en skøn blomsterformet pool omringet af behagelige liggestole. Det tager 5 min at gå til klippeskråningen der fører ned til Bingin beach, herfra er der ca 150 trappetrin ned til stranden som både egner sig for svømmere og surfere. Andre smukke strande som berømte Dreamland beach og padang padang, stranden som du sikkert har set i filmen Eat, Pray, Love ligger 5-10 minutters kørsel fra huset. Skulle du være interesseret i Uluwatu templet, ligger dette kun 15 min kørsel væk. Bukit halvøen er kendt for sine smukke hvide sandstrande, både for badegæster og surfere. Området er vokset gennem de seneste år, men er stadigvæk et mellow område, perfekt for et yoga retreat og for både hardcore og nybegynder surfere

 • Morgenmad
 • Wifi
 • Scecurity
 • Pool håndklæder
 • Mulighed for at bestille massage til huset, ”egenbetaling”

Når man booker dette hus, så planter organisationen et træ, læs mere:

We will plant a tree once you confirm your bookingFind out more about our reforestation initiative.

YOGA ULUWATU 

Yoga 2 x dagligt

Kan være en blanding af blid hatha yoga, myofascial release med bolde og yin yoga.

Myofascial release og yinyoga med bolde.
Nydelse for krop og sjæl

Denne yogaform hjælper dig til at slippe spændinger og skabe mere frihed og bevægelse i din krop.
Det er en fantastisk måde at massere dig selv på, også i de områder hvor du kun troede andre ku’ hjælpe dig.

Myro betyder muskler og facial er bindevæv. Bindevæv er et edderkoppe agtigt væv der omkranser muskler og organer i kroppen. Vævet kan ikke separeres fra vores muskler og organer, men skal ses som en helhed.

Målet med yin yoga, triggerpunkts og selvmassage er at skabe mere væske i vævet, at fjerne ophobninger i musklerne og forøge blodcirkulation. Med det vil du kunne mindske smerter og forbedre din mobilitet.
Yin stillingerne styrker din krop, dine sener og led strækkes i de længe holdte stillinger og får dem derved til at genopbygge sig selv.

Grundet stillingernes længde inviteres du til at gå dybere ind i dig selv, mærke efter og tillade kroppen at frigive blokeringer, gemte følelser og oplevelser.
Yin hjælper mod og bearbejder blandt andet: stress, søvnløshed, træthed, skuldre og nakke problemer, menstruations smerter, hovedpine, fordøjelse og smidiggør kroppen som derved mindsker risiko for fremtidige skader.

Hvem er yin yoga for:

Yin yoga er for alle der ønsker en robust sundere og mere smidig krop

MAD ULUWATU

 • Inkluderet morgenmad
 • 1 x aftensmad

Der ligger en del lækre cafeer og restauranter i gåafstand fra huset, nogle med udsigt ud over havet, andre gemt lidt væk.

Tjek bla. Dette spisested ud, Restaurenter Cashew Tree, ummmmmm.

https://www.facebook.com/thecashewtreebingin/

 

DIN FERIE 

Husk at det er din ferie, din tid… og det er dig det handler om. Tag en fridag.Gå en tur alene eller sammen med andre. Drik et glas vin…….. Eller 2. Spis fisk eller kød hvis du har lyst. Shop amok og glem at komme til aftensmaden eller yoga. Det er vigtigere for mig, at du har nydt dit ophold og stresset af, end at du har fulgt programmet til punkt og prikke og skal bruge en uge, når du kommer hjem, til at rekreerer <3

FLYBILLETTER

Du skal selv købe dine flybilletter, jeg vil råde dig til at gå ind på momondo eller skyscanner, da det er de sider jeg har bedst erfaring med. Der er kun en international lufthavn på Bali, koden er DPS. Biletterne koster typisk 4200-4500 kr med emiraterne.

– Udrejse d.21 oktober, indtjek i Ubud tidligst kl 14.00

– Hjemrejse d.5 november, udtjek kl 12.00.

 

ANKOMST: TAXI TIL UBUD

Når du har købt flybilletter kontakter du mig med info i copy/paste version.

 • Fulde navn
 • Fly navn og nr.
 • Ankomst tid

Jeg sørger for at du bliver hentet i lufthavnen af en glad Balineser. I lufthavnen skal du skal kigge efter et skilt hvorpå dit navn står. Det tager ca. 1,5 time og koster omkring 200 kr for en hel taxi, ca 3 personer. Kommer i flere samtidig arrangerer vi en minivan.

 

HJEMREJSE: TAXI TIL LUFTHAVN FRA ULUWATU

Villa yoga Bingin ligger ca 1 times kørsel fra Rai International Airport. Du skal ikke bekymre dig om taxi til lufthavnen, denne kan bestilles i villaen. Det koster ca. 170 danske kroner for en taxi ca 3 personer.

 

INKLUDERET I REJSEN

Ubud Tebesaya cottage d.22 – 31 okt

 • 9 nætter på Hotel
 • 20 x yoga klippekort
 • Daglig morgenmad
 • Transport fra Ubud til Uluwatu
 • Opfyldning mineral vand på yogabarn (husk din vanddunk)

 

Uluwatu villa yoga Bingin d.31 okt – 05 nov

 • 5 nætter/ 4 dage på Villa yoga Bingin
 • Morgenmad
 • 1 x aftensmad
 • 2 x daglig yoga m. Ejsa
 • 1 x 2,5 timers yoga workshop m. Ejsa
 • Drikkevand (husk din vanddunk)

 

 

IKKE INKLUDERET I REJSEN:

 

 • Taxi til/fra lufthavn
 • Frokost og aftensmad
 • Forsikringer
 • Fly

 

PRIS

Prisen for rejsen er uden flybillet.

Du skal være forberedt på at dele værelse/wc med en anden i Uluwatu, da det som udgangspunkt kun kan lade sig gøre med dele værelse i Uluwatu.

 

☘️Delt dobbeltværelse inkl morgenmad og 20 x klippekort til yoga barn

10.200 kr. pr person

☘️Enkeltværelse i Ubud (I Uluwatu vil du dele værelse med en, er dette NO GO for dig så kontakt mig gerne for speciel pris)inkl 20 x klip til yoga barn

12200 kr. pr person

 

BETALING

BETALING

Early bird inden d.1 maj 2022 betaling/depositum på 3000 kr.

Efter d.1 maj 2022 – 3500 kr

Pengene skal overføres når du har kontaktet og bekræftet din bestilling.

Betaling/depositum på 3000 kr. skal overføres når du har kontaktet og bekræftet din bestilling. Du kan efter aftale dele beløbet op.

Mail: ejsa@underground-yoga.dk

Tlf: 29615226

Beløbet betales til Underground-Yoga. Reg 0106- Konto nr 8982553084

Når du har indbetalt depositummet, bliver du addet til en Facebook gruppe. Her kan du dele erfaring, bestille fly med de andre og spørge om alt og intet. Herinde kan du også finde en TO BRING liste.

AFBESTILLINGSREGLER: 
Aflyser du selv rejsen tilbagebetales depositummet ikke. Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere mig herom. Da der ikke er mange pladser I Ubud, er det efter først til mølle princippet.
Hvis rejsen aflyses fra udbyders side, betales det beløb tilbage der er indbetalt til Underground yoga

REJSEGARANTIFONDEN:
Underground-yoga er medlem af rejsegarantifonden med registrerings nummer 2964

https://www.rejsegarantifonden.dk/din-daekning/#jfmulticontent_c719-1

REJSEGARANTIFONDEN:
Underground-yoga er medlem af rejsegarantifonden med registrerings nummer 2964

https://www.rejsegarantifonden.dk/din-daekning/#jfmulticontent_c719-1

Vær opmærksom på at der efter corona og udsættelse kan være sket ændringer på Bali og i selve rejsen rejsen.

Forsikring m.m.: 
Du står selv for forsikringer for turen der dækker flyrejse, personskade mm.
Arrangøren fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom o.lign.

Det er muligt, at blive dækket via sin indboforsikring, husk at tjekke at du er dækket ved sygdom, både før og under turen.

 

Der tages forbehold for tastefejl og ændringer udbyder ikke er selvforskyldt i.

Lidt stemning fra Bali 2019

 

Vores hjem i Ubud

Vores hjem i Uluwatu

Sorry, the comment form is closed at this time.