Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

BALI – EN ANDERLEDENS YOGA REJSE

1908
0

Afrejse d.21 oktober – Ankomst d.22 oktober – check ind kl 14.00

Hjemrejse d.5 november

 

I Ubud skal vi dyrke yoga hos Yoga Barn, et yogaeventyr du kun møder lige her. Med de ca 20 daglige yogaklasser og undervisere fra hele verden, giver det dig rig muligheden for at udforske de forskellige stilarter yogaen tilbyder. Undervisningen er i top kvalitet og jeg lover dig, at elsker du yoga, så er det her paradis. Vi afslutter yogaeventyret i Uluwayu, hvor jeg vil undervise og guide dig i yinyoga med og uden boldmassage. En skøn måde at komme tilbage ned i krommen og lade alle de indtryk ind som du har fået med dig fra Ubud og yogabarn synke ind <3

 

BALI GUDERNES Ø

Forestil dig at vågne op en oktober morgen med solen strømmende ind gennem vinduerne. Lange dovne dage med alt det du elsker:fri, yoga, sol, sommer, pool, hav, extrem lækker mad og gode bøger. I en blanding af ældgammel kultur, bjerge, vulkaner, byliv, strande, shopping, lækre restauranter og ikke mindst et voksende yogamekka, finder du Gudernes Ø Bali. Balineserne er et super smilende folkefærd. Over hele øen opretholdes deres gamle traditionelle skikke. Her er det ikke usædvanligt at se stimer af kvinder i farverige kjoler med offer gaver til guderne, hver dag er en fest. Bali byder på et hav af ”must see”, og det kan være en god ide at læse lidt om øen inden du tager af sted. Bestig Mount Batur en tidlig morgen og se solen stå op over Bali.Besøg Thana lot, templet i havet med en ferskvands kilde.Shop i Ubuds utallige butikker eller på det store marked med billige priser og gode fund.Gå en tur i monkey forest hvor aberne leger, bor og giver dig dagens grin.

 

UBUD

Din tur starter i Ubud. Frodige dale, smukke rismarker, balinesiske traditioner, lokal kunst og masser af lækker shopping.

Ubud er vel besøgt af turister og yogier fra hele verden og er Balis store yoga mekka. Det er her du skal dyrke yoga, drikke din kaffe med sojamælk, hænge ud til lækker balinesisk musik og slentre rundt i en tilstand af ”mellownes” and ”joy”. Er du shopaholic er Ubud helt sikkert stedet du skal handle, det er en del billigere end strandbyerne. Byen bugner af de lækreste spisesteder, om du er veganer, vegetar, kød eller fiskespiser, er der lækkerhed at finde.

I Ubud skal vi dyrke yoga hos Yoga Barn, et yogaeventyr du kun møder lige her. Med de ca 20 daglige yogaklasser og undervisere fra hele verden, giver det dig rig muligheden for at udforske de forskellige stilarter yogaen tilbyder. Undervisningen er i top kvalitet og jeg lover dig, at elsker du yoga, så er det her paradis.

We just love Ubud <3

 

HOTELLET : TEBESAYA COTTAGE 22-31 OKTOBER

 • Tjek ind:
 • Tjek ud:

Tebesaya Cottage ligger trukket tilbage fra Ubuds trafik i den lille landsby Tebesaya, med kun 5 min gang til yoga barn. Hotellet har kun 12 værelser, omgivet af en smuk have med hele 2 lækre pools. Her kan du nyde soltimerne mellem dine yoga klasser og shoppingturene. Du er i gå afstand til Ubud by, masser af shopping og meget tæt på restauranter og den kendte, monkey forest.

Der 6 rum på første sal og 4 i stuen og alle vender de mod poolen. Prisen for deluxe og super deluxe er den samme, så det er først til mølle princippet. Super deluxe værelserne er lidt større, men alle værelser er lækre og rummelige.

 • Wifi
 • Roomservice
 • Pool håndklæder
 • Morgenmad
 • Mulighed for at bestille spa, ”egenbetaling”
 • Mulighed for at lave te og kaffe på værelset

VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT HOTELLET HAR BEGRÆNSET VÆRELSER. Skulle du være dog sent ude, finder vi et andet hotel tæt på til dig, no worries.

Link til hotellet: http://www.tebesayacottage.com/

YOGA UBUD

Inkluderet i rejsen har du et 10 eller 20 x klippekort til yogabarn

OBS Klippekortet er personligt og kun deles med andre hvis i er til samme klasse og ankommer sammen.

Yoga skema yogabarn: https://www.theyogabarn.com/class-schedule.html

Du kan downloade yoga barns APP ”THE YOGA BARN BALI”

MAD UBUD

Hotellet er inkl. Morgenmad.

Morgenmad: Valg af smootiebawl, æg efter eget valg, avokado smasch, frugt, brød, juice mm.

Frokost står du selv for og der er rig mulighed for alt hvad hjertet begærer. Aftensmad spiser vi som regel sammen (hvis du ikke lige er til yoga eller shopper amok) Vi spiser på forskellige lækre cafeer og restauranter rundt omkring i byen. Du er altid velkommen til at spise alene eller med en ven/veninde mm, husk det er din ferie <3

 

SIGHTSEEING FRA UBUD

Det anbefales at du holder en dag fri og tager på tur i Balis land. Her vil du kunne opleve det traditionelle Bali, bestige smukke bjerge ved solopgang og spotte udover de grønne rismarker mm. Tag evt til den smukke strand Blue lagoon, her kan du snorkle fra stranden, flyde i det hvide sand eller spise lidt mad på den tilhørende restaurant.

En anden populær mulighed er mount Batur. Her tager man af sted tidligt om morgenen, hiker op til toppen og nyder solopgangen fra bjergets top.

Er du interesseret i flere ture, er det muligt at bestille din helt egen skræddersyet tur.

 

Læs om den blå lagune:

https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g608489-d3697012-Reviews-Blue_Lagoon_Beach-Manggis_Bali.html

 

Læs om Mount Batur:

https://www.tripadvisor.dk/Attraction_Review-g303952-d3247628-Reviews-Mount_Batur_Sunrise_Trekking-Kintamani_Bangli_Bali.html

 

VILLA YOGA BINGIN 31 OKTOBER – 5 NOVEMBER

 • Tjek ind:
 • Tjek ud:

Turen går til Uluwatu. Vi forlader Ubud samlet i bus og tager den ca 2-2,5 timers tur mod Uluwatu. Det er nu der kommer mere ro på din yoga ferie. Tæt på vandet, blid yoga og myofascial release med bolde og yin yoga.

Villaen som er en økoinspireret luksus ejendom ligger skjult i det bakkede landskab på Bukit halvøen på syd spidsen af Bali. Her er du omgivet af en smuk have med en skøn blomsterformet pool omringet af behagelige liggestole. Villaen har 12 værelser som alle kan indrettes med både som twin og dobbelt seng. Det tager 5 min at gå til klippeskråningen der fører ned til Bingin beach, herfra er der ca 150 trappetrin ned til stranden som både egner sig for svømmere og surfere. Andre smukke strande som berømte Dreamland beach og padang padang, stranden som du sikkert har set i filmen Eat, Pray, Love ligger 5-10 minutters kørsel fra huset. Skulle du være interesseret i Uluwatu templet, ligger dette kun 15 min kørsel væk.Bukit halvøen er kendt for sine smukke hvide sandstrande, både for badegæster og surfere. Området er vokset gennem de seneste år, men er stadigvæk et mellow område, perfekt for et yoga retreat og for både hardcore og nybegynder surfere

Morgenmad

Wifi

Scecurity

Hushjælp

Pool håndklæder

24 service

Mulighed for at bestille massage til huset, ”egenbetaling”

Når man booker dette hus, så planter organisationen et træ, læs mere:

We will plant a tree once you confirm your bookingFind out more about our reforestation initiative.

 

YOGA ULUWATU 

Yoga 2 x dagligt

blid yoga og myofascial release med bolde og yin yoga.

Myofascial release og yinyoga med bolde.
Nydelse for krop og sjæl

Denne yogaform hjælper dig til at slippe spændinger og skabe mere frihed og bevægelse i din krop.
Det er en fantastisk måde at massere dig selv på, også i de områder hvor du kun troede andre ku’ hjælpe dig.

Myro betyder muskler og facial er bindevæv. Bindevæv er et edderkoppe agtigt væv der omkranser muskler og organer i kroppen. Vævet kan ikke separeres fra vores muskler og organer, men skal ses som en helhed.

Målet med yin yoga, triggerpunkts og selvmassage er at skabe mere væske i vævet, at fjerne ophobninger i musklerne og forøge blodcirkulation. Med det vil du kunne mindske smerter og forbedre din mobilitet.
Yin stillingerne styrker din krop, dine sener og led strækkes i de længe holdte stillinger og får dem derved til at genopbygge sig selv.

Grundet stillingernes længde inviteres du til at gå dybere ind i dig selv, mærke efter og tillade kroppen at frigive blokeringer, gemte følelser og oplevelser.
Yin hjælper mod og bearbejder blandt andet: stress, søvnløshed, træthed, skuldre og nakke problemer, menstruations smerter, hovedpine, fordøjelse og smidiggør kroppen som derved mindsker risiko for fremtidige skader.

Yin skaber rum til at smelte de facader og masker vi bærer i hverdagen.

Hvem er yin yoga for:

Yin yoga er for alle der ønsker en sundere og mere smidig krop

 

MAD ULUWATU

Inkluderet morgenmad og 4 x aftensmad

Der ligger en del lækre cafeer og restauranter i gåafstand fra huset, nogle med udsigt ud over havet, andre gemt lidt væk.

Tjek bla. Dette spisested ud, Restaurenter Cashew Tree, ummmmmm.

https://www.facebook.com/thecashewtreebingin/

 

DIN FERIE 

Husk at det er din ferie, din tid… og det er dig det handler om. Tag en fridag.Gå en tur alene eller sammen med andre.Drik et glas vin…….. Eller 2.Spis fisk eller kød hvis du har lyst.Shop amok og glem at komme til aftensmaden eller yoga. Det er vigtigere for mig, at du har nydt dit ophold og stresset af, end at du har fulgt programmet til punkt og prikke og skal bruge en uge, når du kommer hjem, til at rekreerer <3

FLYBILLETTER

Du skal selv købe dine flybilletter, jeg vil råde dig til at gå ind på momondo eller skyscanner, da det er de sider jeg har bedst erfaring med. Der er kun en international lufthavn på Bali, koden er DPS. Biletterne koster typisk 4200-4500 kr med emiraterne.

– Udrejse d.21 oktober, indtjek kl 14.00

– Hjemrejse d.5 november, udtjek kl 12.00.

 

ANKOMST: TAXI TIL UBUD

Når du har købt flybilletter kontakter du mig med info i copy/paste version.

 • Fulde navn
 • Fly navn og nr.
 • Ankomst tid

Jeg sørger for at du bliver hentet i lufthavnen af en glad Balineser, du skal kigge efter et skilt hvorpå dit navn står. Det tager ca. 1,5 time og koster omkring 200 kr for en hel taxi, ca 3 personer. Kommer i flere arrangerer vi en minivan.

 

HJEMREJSE: TAXI TIL LUFTHAVN FRA ULUWATU

Villa yoga Bingin ligger ca 1 times kørsel fra Rai International Airport. Du skal ikke bekymre dig om taxi til lufthavnen, denne kan bestilles i villaen. Det koster ca. 170 danske kroner for en taxi ca 3 personer.

 

INKLUDERET I REJSEN

Ubud Tebesaya cottage d.22 – 31 okt

 • 9 nætter på Hotel
 • 20 x yoga klippekort
 • Daglig morgenmad
 • Transport fra Ubud til Uluwatu
 • Opfyldning mineral vand på yogabarn (husk din vanddunk)

 

Uluwatu villa yoga Bingin d.31 okt – 05 nov

 • 5 nætter på Villa yoga Bingin
 • 5 x morgenmad
 • 4 x aftensmad
 • Daglig yoga m. Ejsa
 • 1 x 2,5 timers yoga workshop m. Ejsa
 • Drikkevand (husk din vanddunk)

 

 

IKKE INKLUDERET I REJSEN:

 

 • Taxi til/fra lufthavn
 • Frokost og aftensmad i Ubud
 • 1 x aftensmad i Uluwatu
 • Frokost i Uluwatu
 • Forsikringer
 • Fly

 

PRIS

Prisen for rejsen er uden flybillet.

OBS Du skal være forberedt på at dele værelse med en anden på den sidste del af ferien, da det som udgangspunkt kun kan lade sig gøre med dele værelse i Uluwatu. 

 

☘️Delt dobbeltværelse i Ubud og Uluwatu + 20 x klippekort til yoga barn

10.200 kr. pr person

 

☘️Enkeltværelse i Ubud/delt dobbeltværelse i Uluwatu + 20 x klip til yoga barn

12.200 kr. pr person

 

BETALING

BETALING

Early bird inden d.1 maj betaling/depositum på 3000 kr. 

Efter d.1 maj 3500 kr 

Pengene skal overføres når du har kontaktet og bekræftet din bestilling via. Du kan efter aftale dele beløbet op.

Betaling/depositum på 3000 kr. skal overføres når du har kontaktet og bekræftet din bestilling via. Du kan efter aftale dele beløbet op.

Mail: ejsa@underground-yoga.dk

Tlf: 29615226

Beløbet betales til Underground-Yoga. Reg 0106- Konto nr 8982553084

Når du har indbetalt depositummet, bliver du addet til en Facebook gruppe. Her kan du dele erfaring, bestille fly med de andre og spørge om alt og intet. Herinde kan du også finde en TO BRING liste.

AFBESTILLINGSREGLER: 
Aflyser du inden d.1. Maj tilbagebetales 1.000 kr. af depositummet. Aflyser du efter d.1. Maj tilbagebetales depositummet ikke. Det er dog muligt at give din plads videre, husk dog at informere mig herom. Da der ikke er mange pladser I Ubud, er det efter først til mølle princippet.
Hvis rejsen aflyses fra udbyders side, betales hele depositummet tilbage, dette gælder også ved Corona.

 

REJSEGARANTIFONDEN:
Underground-yoga er medlem af rejsegarantifonden med registrerings nummer 2964

https://www.rejsegarantifonden.dk/din-daekning/#jfmulticontent_c719-1

 

Forsikring m.m.: 
Du står selv for forsikringer for turen der dækker flyrejse, personskade mm.
Arrangøren fraskriver sig herved ethvert ansvar for eventuelle tab i forbindelse med fx. skader, sygdom o.lign.

Det er muligt, at blive dækket via sin indboforsikring, husk at tjekke at du er dækket ved sygdom, både før og under turen.

 

Der tages forbehold for tastefejl mm.

Namaste Ejsa 

Lidt stemning fra Bali 2019

 

Vores hjem i Ubud

Vores hjem i Uluwatu

Sorry, the comment form is closed at this time.