Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

BEMÆRK TID☀️UDE YOGA☀️ TILMELDING BINDENDE – HATHA FLOW MIX LET ØVEDE/ØVEDE – INIPI M. EJSA

25. juni, 2020 kl. 16:30 - 17:30

Havkajakvej 6 · København S


Vi holder 2 meters afstand mellem deltagerne, ingen kram og kys (Desværre). Vi trodser alt vind og vejr, så vær forberedt på det bedste og værste. Er vejret helt tosset med lyn og torden, så aflyser vi og du får dine penge tilbage. VIGTIG INFO: Tilmelding: Du skal lave en profil hos underground yoga, det tager 1 min og du kan derefter tilmelde dig.www.underground-yoga.dk Udeblivelse og for sen afmelding: Du skal altid afmelde dig fra et hold kl 21.00 dagen før. Hvis dette ikke sker, opkræves der 40 krVed udeblivelse eller framelding 3 timer før start, koster det dig et klip eller en fuld yogatime på 120 kr. VI MØDES VED INIPI MINDST 5 MIN FØR


Prisen:Klippekort – 1 x klipDrop ind – 120 krMånedskort – Fri deltagelse Betaling:MP 94288-Husk at skrive dato og klasse på Tjek evt priserne på https://underground-yoga.dk/priser/ Medbring: Godt udetøj – yogamåtte – evt Klodser – håndsprit Et mix af stillinger taget fra de forskellige levels fra ny-øvet.. Det er en god ide at have lidt kendskab til yoga i denne klasse.


Et mix af stillinger taget fra de forskellige levels fra ny-øvet.. Det er en god ide at have lidt kendskab til yoga i denne klasse.


For dig der kan lide at bevæge dig til åndedrættet, arbejde med dine MUSKLER, få SVED på panden, PULSEN op, bruge og forøge din STYRKE. Vi bruger teknikker til at få fat i glemte og gemte muskler. Alle stillingerne er designet til at STYRKE dine MUSKLE, få stærke BALLER og stærk CORE..


Yoga handler ikke kun om smidighed men bestemt også om styrke. Strækker du passivt, dine allerede over flexible muskler, eks i ryggen eller baglår, kan du risikere at få smerter i området grundet overstrejk. Arbejder du kun med styrke, som trækker din muskler sammen og giver store muskler, kan samme problem opstå, grundet for korte og stramme muskler.
Derfor er det super vigtigt at du arbejder både med styrke og smidighed i din yoga praksis.
I mine yoga timer bevæger vi os tit ud og ind af planke, vidste du fek.s at at ømhed i håndled kan opstår fra manglende muskel aktivitet i din maven?


You need to be logged in in order to be able to register for this event.