Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

☀️UDE YOGA☀️ TILMELDING BINDENDE – HATHA FLOW MIX LET ØVEDE/ØVEDE – INIPI M. EJSA

14. maj, 2020 kl. 17:00 - 18:00

Havkajakvej 6 · København S

Vi holder 2 meters afstand mellem deltagerne, ingen kram og kys (Desværre) Max 10 inkl mig.


Vi trodser alt vind og vejr, så vær forberedt på det bedste og værste. Er vejret helt tosset rykker vi undervisningen ind i et pakeringshus så længe der er corona regler. Ellers er vi bare inde i inipi.


Ved udeblivelse eller afmelding koster det altså dit klip, din indbetaling via MP eller en opkrævning på de 120 kr det koster ved drop ind ♥


Tilmelding:


Tilmelding er bindende, du vil derfor blive slette for holdet hvis betalingen ikke er sket efter tilmeldnig. Skriv i kommentarfeltet hvilken betaling der gælder for dig.


Du skal lave en profil hos underground yoga, det tager 1 min og derefter tilmelde dig.
www.underground-yoga.dk


Prisen:


Klippekort – 1 x klip
Drop ind – 120 kr
Månedskort – Fri deltagelse


Betaling:
94288


Tjek evt priserne på https://underground-yoga.dk/priser/


Medbring:


Godt udetøj – yogamåtte – håndsprit


Et mix af stillinger taget fra de forskellige levels fra ny-øvet.. Det er en god ide at have lidt kendskab til yoga i denne klasse.


For dig der kan lide at bevæge dig til åndedrættet, arbejde med dine MUSKLER, få SVED på panden, PULSEN op, bruge og forøge din STYRKE. Vi bruger teknikker til at få fat i glemte og gemte muskler. Alle stillingerne er designet til at STYRKE dine MUSKLE, få stærke BALLER og stærk CORE..


Yoga handler ikke kun om smidighed men bestemt også om styrke. Strækker du passivt, dine allerede over flexible muskler, eks i ryggen eller baglår, kan du risikere at få smerter i området grundet overstrejk. Arbejder du kun med styrke, som trækker din muskler sammen og giver store muskler, kan samme problem opstå, grundet for korte og stramme muskler.
Derfor er det super vigtigt at du arbejder både med styrke og smidighed i din yoga praksis.
I mine yoga timer bevæger vi os tit ud og ind af planke, vidste du fek.s at at ømhed i håndled kan opstår fra manglende muskel aktivitet i din maven?


You need to be logged in in order to be able to register for this event.