Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

☀️UDE YOGA☀️ TILMELDING BINDENDE☀️HATHA FLOW OPEN YR HEART – INIPI M. EJSA

1. juni, 2020 kl. 11:00 - 12:00

Havkajakvej 6 · København S

OPEN YR HEART

EN SERIE BAGOVERBØJ TIL DIG DER KAN LIDE EN SJOV UDFORDRENDE OG LEGENDE KLASSE.

Vi holder 2 meters afstand mellem deltagerne, ingen kram og kys (Desværre) Max 10 inkl mig.

Vi trodser alt vind og vejr, så vær forberedt på det bedste og værste. Er vejret helt tosset rykker vi undervisningen ind i et pakeringshus så længe der er corona regler. Ellers er vi bare inde i inipi.

Ved udeblivelse eller afmelding koster det altså dit klip, din indbetaling via MP eller en opkrævning på de 120 kr det koster ved drop ind ♥

Coronatid

Vær OBS på at alle yogatimer i denne tid kan ændre tid, lokation mm. Det kan eks være grundet at INIPI starter gus op igen mm.

Tilmelding:

Tilmelding er bindende, du vil derfor blive slette for holdet hvis betalingen ikke er sket efter tilmeldnig. Skriv i kommentarfeltet hvilken betaling der gælder for dig.

Du skal lave en profil hos underground yoga, det tager 1 min og derefter tilmelde dig.
www.underground-yoga.dk

Prisen:

Klippekort – 1 x klip
Drop ind – 120 kr
Månedskort – Fri deltagelse

Betaling:
94288

Tjek evt priserne på https://underground-yoga.dk/priser/

Medbring:

Godt udetøj – yogamåtte – håndsprit

Et mix af stillinger taget fra de forskellige levels fra ny-øvet.. Det er en god ide at have lidt kendskab til yoga i denne klasse.

Vores krops naturlige reaktion på fare er at krølle sig sammen, dette gør vi for at beskytte vores hjerte, både det fysiske hjerte og det spirituelle hjerte. Hjerteåbnere gør det modsatte, vi åbner os for verden og tager imod fornemmelsen af at være sårbare. Det kræver mod at åbne sig og måske kender du det : En yogaklasse med hjerteåbnere/bagoverbøj kan efterlade dig irriteret, glad eller sårbar/ked af det. Men lige meget hvad det er for en følelse, så er det vigtig at åbne op og at kunne give slip. Evnen til at overvinde frygt på yogamåtte og bringe mod og styrke mes os ud i verden.

 

You need to be logged in in order to be able to register for this event.