Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

☯️YIN YOGA & MYOFACIAL BOLDMASSAGE – M. EJSA INIPI

13. april, 2023 kl. 09:30 - 11:00

Havkajakvej 8 · København S

HOLDET KØRER BÅDE SOM DROP IND OG FORLØB

Myofascial release og YIN yoga

Jeg elsker ideen om at kunne gøre mere for dig som deltager, end bare den ene drop ind time om ugen. Det er bare ikke nok hvis du vil rykke, reparerer, genopbygge og forbygge smerte og skader. Ved forløb har jeg en langt bedre fornemmelse med hvad DU har brug for i din krop, mentalt som fysisk.

Forløbet er for alle og er en blanding af yin yoga, blid yoga, små bevægelse, osteopati, akupressur, TCM (kinesisk medicin), MFR som er blodmassage og andre tryk og træk med blokke, trigger punkts massage, bolde & bælter.  

Denne yogaform hjælper dig til at slippe spændinger og skabe mere frihed og bevægelse i din krop.
Det er en fantastisk måde at massere dig selv på, også i de områder hvor du kun troede andre ku’ hjælpe dig.

Myro betyder muskler og facial er bindevæv. Bindevæv er et edderkoppespinds lignende væv der omkranser muskler og organer i kroppen. Vævet kan ikke separeres fra vores muskler og organer, men skal ses som en helhed.

Målet med yoga, triggerpunkts og selvmassage er at skabe mere væske i vævet, at fjerne ophobninger i musklerne og forøge blodcirkulation. Med det vil du kunne mindske smerter og forbedre din mobilitet.
Yoga stillingerne styrker din krop. Dine sener og led trækkes i de længe holdte stillinger. Det medfører at blodet løbet til musklerne og giver dem derved ny energi til at genopbygge sig selv.

Nydelse for krop og sjæl med yoga og massage bolde

PRIS

Der er 2 formiddags forløb á 10 x yoga. pris pr forløb 1050 kr (105 kr pr klasse) Hvis du kun tilmelder 1 hold, kan du bytte med en fra det andet hold hvis du er forhindret en dag. På den måde går du ikke glip af for meget

Forløb 1 ——-  10 x tirsdag d.3 januar – d.7 marts – 2023
Forløb 2 ——- 10 x torsdag d. 5 januar – 9 marts 2023

Hvis du ønsker deltagelse på forløbet tilmelder du dig alle 10 gange på den udvalgte dag/dage, her på hjemmesiden. Derefter modtager du en faktura på mail, husk at tjekke spam

Namaste Ejsa <3

You need to be logged in in order to be able to register for this event.