Yoga og thai yoga massage på Amagerstrand

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

PRIVAT "Tid til dig" – Mindful og restorative yoga forløb

9. oktober, 2018 kl. 11:00 - 12:30

Fuglebækvej 4b · kastrup

14 x restorative yoga på udvalgte tirsdage, max 10 detagere.
Opstart d.2 oktober – Slut d.29 januar.

Ideen er at skabe plads og rummelighed til dig. Tid til masser Hands on, omsorg og opmærksomhed. Plads og tid til både at finde ind i, være i og kommer ud af stillingerne

Kontakt mig i privat via sms på 29615226, hvis dette har fanget din interesse. Du er tilmeldt når vi har snakket privat og beløbet er indbatalt på mobile pay 94288.

“Skynd dig da der er få pladser tilbage”

Prisen er 1250 kr for alle 14 x a 1,5 time.
Du kan droppe ind for 150 kr pr gang

Forløbet bliver holdt hos:
Hotyogalife
Fuglebækvej 4 b
2770 Kastrup

HVAD ER RESTORATIVE YOGA:

Restorative yoga er en yogaform, der skaber balance i nervesystemet.

I det moderne vesten samfund lever mange at os et liv der ikke indeholder nok ro og hvile, de 24 timer i døgnet er ikke nok til at passe arbejde, familie, venner, interesser mm.

Det er svært at passe det hele ind, og det er derfor nemt at blive stresset.

Følgerne heraf er, at vores nervesystem kommer i ubalance og det kan resultere i stress, kronisk stress, depression, angst og en generel ubalance i sindet. Et nervesystem i ubalance kan påvirke humøret, immunforsvaret, fordøjelsen, bindevævet og skabe muskelspændinger.

Den Mindfulle restorative yoga virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. Mindfull yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem, krop og sind indgår et samarbejde og dette kan succesfuldt hjælpe os af med bl.a. stress, depression, angst, søvnløshed, muskelspændinger og forhøjet blodtryk. Det styrker også immunforsvaret, bindevævet og lymfevæskerne.

Holdet byder på roligt sekvenserede og forsigtigt opbyggende yogastillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet og i den følelsesmæssige krop. I stillingerne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op af yogaprops såsom bolstere, tæpper og klodser. Tilpasningen i stillingerne bliver designet den enkelte deltager i hver stilling for at minimere muskelspændinger.

Blodtrykket, hjertet og hjernen bliver herved beroliget. Enkel meditation og basis åndedrætsteknikker hjælper til at skabe plads til at lytte til egen krop og dens healende kapacitet.

Du vil måske føle og opleve hvordan stillingerne og åndedrættet hjælper dig til at berolige sindet, skabe balance i nervesystemet, samt opleve at du kommer i en tilstand af dyb afslappethed.

Namaste Ejsa

You need to be logged in in order to be able to register for this event.