Yoga og thai yoga massage i Kastrup

Prøv et yogahold hos Underground Yoga

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de eventuelle annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den til login, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies i din browser.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, opretter en medlemsprofil, indsender en udtalelse, indsender en besked via vores kontaktformular eller tilmelder dig hold.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger til brug for WordPress Stats og Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på og hvor længe du besøger disse. Dette sker kun, så længe du er på vores hjemmeside.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af bruger, tilmelding til yogahold eller anden behandling, tilmelding til nyhedsbrev, indesendelse af udtalelse eller anvendelse af kontaktformular.

Kommentarer
Når besøgende skriver kommentarer på hjemmesiden, f.eks. på blogindlæg, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen samt din IP-adresse og browserens informationer for at frasortere spam.

Kontaktformularer
Når du benytter vores kontaktformular på hjemmesiden lagres disse samt sendes til vores mailsystem, for at vi kan besvare dine spørgsmål. Kontaktformularerne benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse.

Medlemsprofiler samt tilmelding af hold og behandlinger
For at tilmelde dig yogahold, arrangementer eller øvrige behandlinger eller begivenheder via siden, skal du oprette en medlemsprofil. Når du opretter en medlemsprofil, gemmer vi dine oplysninger, så du i fremtiden kan få lettere adgang til at tilmelde og administrere dine tilmeldinger, og så vi kan udtrække deltagerlister. Dine oplysninger anvendes, hvis et arrangement eksempelvis bliver aflyst, flyttet, eller hvis der er brug for at videregive andre vigtige oplysninger til de tilmeldte. Medlemsprofilen benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette og din data videresendes ikke uden for organisationen, uden at det er relevant for emnet, samt har din fulde godkendelse.

Udtalelser
Når du indsender en udtalelse via hjemmesiden, beder vi dig indtaste dine oplysninger. Dit navn og din udtalelse samt evt. billede vil blive vist på hjemmesiden, når udtalelsen er blevet godkendt. Dine kontaktinformationer (emailadresse) anvendes, i fald vi har brug for at tage kontakt til dig i forbindelse med en udtalelse. Desuden anvendes denne til at validere din udtalelse og frasortere spam. Emailadressen samt dine øvrige oplysninger benyttes ikke til markedsføring, tilmelding til nyhedsbreve eller lign. uden du efterspørger dette.

Analyseredskaber
For at kunne give os den bedste indsigt og sammenligning af data for vores hjemmeside bruger vi følgende analyse redskaber, som tager udgangspunkt i ovenstående anonyme data: Google Analytics og WordPress Stats.

Du har til enhver tid ret til ikke at blive inkluderet i vores analyser – dog sætter vi pris på, at du hjælper os med at gøre vores hjemmeside bedre, så vi kan forstå, hvad og hvor vi skal fokusere vores indsats.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Generelt formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine tilmeldinger, køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os for mere information om, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger eller for at anmode om at se dine oplysninger samt evt. få dem slettet.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

  • The Newsletter Plugin: Udsendelse af nyhedsbreve
  • Unoeuro: Hosting af hjemeside og email, herunder emails sendt via hjemmesidens kontaktformular

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ejsa@underground-yoga.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Underground Yoga
Lyongade 20 st tv,
2300 København S
Telefon: 29 61 52 26
Email: ejsa@underground-yoga.dk